Espectacles
,
2024
Dissabte 9 de març, 20h
Teatre Foment
Juneda

Espectacle 'Nimbes'

Espectacle 'Nimbes' de Fil d'Arena, un espectacle intergeneracional que commemora la dona, que dona veu a la diversitat i posa en manifest la importància de les xarxes afectives, els vincles i el llegat. A escena 10 dones de 4 a 70 anys.

Edat recomanada: a partir dels 12 anys

Durada: 70 minuts

Sinopsi: 

'Nimbes' no parla de sants ni de santes; tampoc d'heroïnes o grans emperadrius, sinó de dones fortes què no tenen un altre remei que ser-ho; de germanes, companyes, amigues, mares, mestres i filles que teixeixen xarxes resistents per a sostenir-se unes a d'altres.

Nimbes tracta de l'herència, del llegat invisible que ens transmetem d'unes a altres. D'abraçar, transformar i deformar la tradició que habita als nostres cossos. És un periple a través de nosaltres, en present, i del que ens deixa la història. Un lloc on compartir entre dones, on ser allò que vulguem, on jugar i ballar juntes al so dels nostres ritmes. Una respiració conjunta que ens espenta i que ens fa més poderoses.

Preu: 

 

15€ general | 12€ Amics del Teatre | 8€ Menors de 30 anys
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Creació i direcció: Isabel Abril, Clara Crespo i Roseta Plasencia
Intèrprets: Isabel Abril, Clara Crespo, Roseta Plasencia, Cristina Andreu, Maria Isabel Fernández, Estela Tartajo, Empar Navarro/Mariola Serra, India Richart, Joana Cantó i Amalia García 

Més informació: 

Web Teatre Foment
Instagram Fil d'Arena

  • imatge de control 1per1