Arts
,
2024

Exposició 'Còmic. Somnis i història'

Exposició 'Còmic. Somnis i història', una mostra que proposa un recorregut per alguns dels millors còmics de la història i aprofundeix en el procés de producció del còmic, des de la conceptualització i el dibuix fins a la impressió final de l'obra.

Aquesta exposició s'acosta al còmic com a eina de pensament i com a mitjà capaç d'intercalar el tall de discontinuïtat en les lògiques de les històries. Al llarg del segle XX i fins a arribar a l'actualitat, el còmic ha constituït un mirall de la realitat capaç de captar els canvis a la societat i els models d'imaginació. 

Alhora, el còmic també ha estat un incentiu d'aquests canvis i ha aportat anticipacions substantives, com mostra l'aproximació a l'obra d'autors com ara George Herriman, Milton Caniff i Jean Giraud (Moebius) en aquesta exposició.

Horari: 

De dilluns a divendres: de 10 a 14h i 17 a 20h
Dissabtes: d'11 a 14h i 17 a 20h
Diumenges i festius: d'11 a 14h

Inauguració: 

Divendres 3 de maig, a les 18h

Vicent Sanchis, assessor de 'Còmic. Somnis i història', introduirà l'exposició i la seva conceptualització. Durant la ponència, ens farà un recorregut sintètic del que ha estat l'evolució de la història del còmic, des dels orígens del novè art als Estats Units al començament del segle passat fins a les últimes tendències més transgressores englobades dins de l'anomenada novel·la gràfica, entre les quals, el tebeo.

Preu: 

Gratuït. Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar