Arts
,
2024

Exposició 'Cossos d'aigua. Encarnacions aquoses de matèries i signes'

En el marc del nou cicle expositiu de La Panera, exposició 'Cossos d'aigua. Encarnacions aquoses de matèries i signes' una mostra col·lectiva que examina l'impacte natural i cultural de l'aigua en els ecosistemes i en l'imaginari col·lectiu.

Els treballs parlen de les conseqüències de la sequera, de la privatització de l'aigua, de la contaminació mediambiental, de la transformació del sòl i del paisatge, de la configuració urbana, de la simbologia i la cultura populars, de fenòmens meteorològics, de processos biològics, de personalitats jurídiques…

Com sosté la filòsofa Astrida Neimanis, l'aigua no és una mera «massa», sinó un «cos» que canvia constantment, que connecta a tots els éssers i que encapsula les seves experiències i les seves històries.

>> Artistes participants: Francesc Torres, Grup d'Estudis Horta-Riu de l'Ateneu Popular de Ponent, Àlvar Calvet, Vespe, Carlos Monleón, Sitesize (Elvira Pujol i Joan Vila Puig), Fito Conesa, Anna Dot, Marco Noris, Antonieta Aguiló Pascual, Ramon Casanova, Joaquín Ureña, Taller de Cappont, Francesc Xavier Parcerisa, Ramon Mestre Vidal, Marià Gomà Pujadas, Enric Garsaball, Josep Antoni Ferrer i Bordonaba.

Inauguració: 

Dissabte 24 de febrer, a les 12h

Comissariada per: 

Christian Alonso

Preu: 

Entrada lliure

Organitza: 

Centre d'Art la Panera

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar