Arts
,
2024

Exposició 'Love and Nature'

Exposició 'Love and Nature', de l'artista nigerià Tomiwa Arobieke, que presenta un tipus d'art no habitual, un art africà que es mou en la intersecció de la tradició i la modernitat, redefinint el relat d'Àfrica des d'una perspectiva postcolonial. El fet de poder mostrar aquestes obres en un context occidental permet entendre d'una forma molt pròpia, real i no-esbiaixada l'agència i la narrativa d'una part d'Àfrica.

Tomiwa Arobieke és un artista visual de creacions captivadores i evocadores. Nascut a l'estat d'Ogun a Nigèria, actualment viu i treballa a la ciutat d'Ibadan. Va estudiar Science Laboratory Technology al Politècnic d'Ibadan, però va descobrir la seva passió per l'art i va emprendre un camí que l'ha consolidat en l'escena artística.

L'art d'en Tomiwa explora les construccions i relacions humanes, oferint als espectadors una finestra cap a l'interior dels seus personatges i de les seves emocions. En les seves obres s'hi poden apreciar una narrativa captivadora i un reflex del viatge personal del mateix Tomiwa i de la manera que té de percebre el món. En cada obra s'aprecia la seva habilitat innata de comunicar emocions.

Preu: 

Entrada lliure

Organitza: 

Galeria Espai Cavallers

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar