Fires i festes
,
2024
Dissabte 18 de maig
Celler de l'Olivera
Vallbona de les Monges

Festa dels 50 anys de l'Olivera

L'Olivera celebra el seu 50è aniversari amb una gran festa, I ho fa amb una jornada festiva on hi passaran moltes coses. Per gaudir amb amics o família, entre vinyes.

Una jornada que comença amb una activitat ben especial, el Correvinyes: una xaranga entre vinyes, per anar descobrint, en 4 parades, quatre vins de L'Olivera maridats amb 4 tapes diferents. Un recorregut que s'iniciarà al celler de L'Olivera amb la txaranga Bsumeta, per dirigir-se, després, a la vinya i acabar, altre cop, a les instal·lacions de L'Olivera.

No hi faltarà la barra de vins de L'Olivera amb les tapes de La Vinoteca de Can Calopa, per seure tranquil·lament, dinar i recuperar forces. A la tarda s'obrirà l'espai quitxalla, amb dos tallers familiars a càrrec de Corremarges i Els Sentits de Vallbona.

Paral·lelament, amenitzarà la tarda el cantautor targarí Carlitos Miñarro, amb la seva rumba d'autor, amable però vigorosa, cuidada i bohèmia. I tancarà la jornada la música de Morena Tradipatxanga, una proposta festiva i atípica, que versiona els hits de música lleugera i patxanguera de les darreres dècades, posant-los lletra en català per construir una festa patxanguera catalana sense complexes.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Preu: 

30€ Correvinyes | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

L'Olivera

Més informació: 

Web L'Olivera

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1