Jump to navigation
De l'11 d'octubre al 8 de desembre
De l’1 de novembre al 14 de desembre
Del 14 de novembre al 14 de desembre
Del 28 de novembre al 14 de desembre
Del 22 de novembre al 19 de desembre
14a edició de les Nits Gastronòmiques del Museu de Lleida que enguany, a partir de l'exposició 'Origen', prenen com a referència els quatre elements de la naturalesa: aire, aigua, foc i terra.
La mostra explora els grans temes de la humanitat, com l'alimentació, a través d'un diàleg entre l'art contemporani i el patrimoni històric. Aquesta proposta convida a estendre aquesta conversa a taula amb una experiència gastronòmica única, on el xef Mario Rojo ha dissenyat un menú que evoca la connexió entre art i natura a través dels quatre elements.
Una vetllada on la gastronomia interpel·la l'origen de la creació i la nostra relació amb l'entorn natural. A través dels sabors, les textures i els maridatges, es repassaran els conceptes de l'exposició, connectant les obres contemporànies de la Fundació Sorigué amb el fons patrimonial del Museu de Lleida.
Un viatge sensorial que convida a reflexionar sobre la sostenibilitat, la matèria i la vida.
20h | Museu de Lleida: Punt de trobada i inici de l'activitat 21h | Restaurant del Parador: Inici del sopar
>> Consulta'n els detalls aquí (enllaç)
30€ | Places limitades. Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
Museu de Lleida
Web Museu de Lleida