Jump to navigation
Del 24 d'octubre al 8 de novembre
Dissabte 8 novembre
Del 4 al 8 de novembre
Del 5 al 8 de novembre
Dissabte 8 de novembre
Diumenge 9 de novembre
Del 6 al 9 de novembre
Diumenge 9 de novembre, 10:30h
36a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, on els assistents podran gaudir d'un ampli programa d'activitats amb degustacions, tallers i ponències al voltant del torró i la xocolata a la pedra.
Dissabte 11 d'octubre:
08:30h | Passeig Josep Brufau | Transiscar 10:00h | Obertura de portes del recinte firal 11:00h | Plaça del Torró d'Agramunt: Inauguració 19:30h | Lo Pardal: Inauguració de l'exposició 'Tot tombant, convoco'
La Cuita | Carpa de la Cuita: 12 i 18h | Demostració de la cuita del Torró d'Agramunt + Joc de Lo Catxo
Espai Cuinetes: 11 i 12:30h | Trufes (sense gluten ni lactosa 16:15, 17:30 I 18:45h | Pa amb xocolata (sense gluten ni lactosa)
Aula del Gust | Pavelló Dolç: 11:00h | Alfredo Machado amb Xocolates Jolonch 12:30h | Final del 2n Campionat Nacional 'Torró Creatiu Mestre Àngel Velasco' 16:30h | Torrons i còctels amb Zoe Valero de Torrons Fèlix i Manel Vehí del Boia Nit de Cadaqués 17:45h | Els tres secrets del torró guanyador amb Marcos Díaz 19:00h | Què fem amb els torrons després de festes?, amb Maria Nicolau
Aula del Tast | Pavelló Agroalimentari: 11:30h | Tast amb Davantal Net de Gluten 11:45h | Formatges d'Agramunt i vins catalans amb Formatges Monber i Maset 16:45h | La bona sobretaula amb Marlona 18:00h | Tast d'aliments de garrofa de Menjamiques i vins del Celler Matallonga 18:15h | Maridatge de formatges i salses de Cal Senzill amb Formatges Camps
Aula de la Xocolata i el Vi | Espai Guinovart: 10:30h | Mengem xocolata amb Saray Ruiz 11:45h | Xocolates amb vins de la DO Costers del Segre i Torrons Vicens 13:00h | Tast a cegues amb la Mar Ibañez de Icrunch i DO Costers del Segre 16:00h | Dolços d'Agramunt i vins premiats amb Torrons Roig i DO Costers del Segre
Diumenge 12 d'octubre: 10:00h | Obertura de portes 10:00h | Passeig Josep Brufau: 35a Cursa del Torró 20:00h | Aula del Gust: Proclamació del XXIV Torronaire d'Honor
Espai Cuinetes: 11 i 12:30h | Bavaresa de torró de xixona i nata 16:15, 17:30 I 18:45h | Tallers de pastisset de xocolata, amb Txica dxef i Cistella de Montgai
Aula del Gust | Pavelló Dolç: 10:30h | Tradició i innovació amb Ingrid Serra de Torrons Vicens 11:45h | La cuina de la tradició i l'herència del torró 13:00h | Tornem la gastronomia a l'origen amb Arnau París i Rais Esteve 16:30h | Descobreix el món de les cremes untables de fruits secs i xocolata amb Ivan Pascual 18:00h | Torrons amb perspectiva amb Lluc Crusellas de Eukarya
Aula del Tast | Pavelló Agroalimentari: 10:45h | Oli Verd, veritats i mites amb Arnau París i Rais Esteve del Molí la Vansa 12:00h | Agermanament i tast del pa Piri-Ponent i el Torró d'Agramunt 17:15h | Torrons i cava, un tast de festa amb Torrons Fèlix i Caves Ferret 18:30h | Maridem cerveses i embotits artesans amb La Vellacaravana i embotits
Aula de la Xocolata i el vi | Espai Guinovart: 10:30h | Xocolates d'autor i vins de D.O Costers del Segre i Torrons Fèlix 11:30h | Tast radical amb les xocolates bean to bar d'Ivan Pasqual i el Celler Matallonga 13:00h | Les xocolates d'origen únic amb els vins de DO Costers del Segre i Xocolates Jolonch 18:00h | Xocolata, la reina de les postres amb Mirela i vins de Celler Costers del Sió
Ajuntament d'Agramunt
Web Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra Facebook Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra Web Ajuntament d'Agramunt