Fires i festes
,
2025

XXXVIa Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra

36a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, on els assistents podran gaudir d'un ampli programa d'activitats amb degustacions, tallers i ponències al voltant del torró i la xocolata a la pedra.

Programa: 

Dissabte 11 d'octubre:

08:30h | Passeig Josep Brufau | Transiscar
10:00h | Obertura de portes del recinte firal
11:00h | Plaça del Torró d'Agramunt: Inauguració
19:30h | Lo Pardal: Inauguració de l'exposició 'Tot tombant, convoco'

La Cuita | Carpa de la Cuita:
12 i 18h | Demostració de la cuita del Torró d'Agramunt + Joc de Lo Catxo

Espai Cuinetes:
11 i 12:30h | Trufes (sense gluten ni lactosa
16:15, 17:30 I 18:45h | Pa amb xocolata (sense gluten ni lactosa)

Aula del Gust | Pavelló Dolç:
11:00h | Alfredo Machado amb Xocolates Jolonch
12:30h | Final del 2n Campionat Nacional 'Torró Creatiu Mestre Àngel Velasco'
16:30h | Torrons i còctels amb Zoe Valero de Torrons Fèlix i Manel Vehí del Boia Nit de Cadaqués
17:45h | Els tres secrets del torró guanyador amb Marcos Díaz
19:00h | Què fem amb els torrons després de festes?, amb Maria Nicolau

Aula del Tast | Pavelló Agroalimentari:
11:30h | Tast amb Davantal Net de Gluten
11:45h | Formatges d'Agramunt i vins catalans amb Formatges Monber i Maset
16:45h | La bona sobretaula amb Marlona
18:00h | Tast d'aliments de garrofa de Menjamiques i vins del Celler Matallonga
18:15h | Maridatge de formatges i salses de Cal Senzill amb Formatges Camps

Aula de la Xocolata i el Vi | Espai Guinovart:
10:30h | Mengem xocolata amb Saray Ruiz
11:45h | Xocolates amb vins de la DO Costers del Segre i Torrons Vicens
13:00h | Tast a cegues amb la Mar Ibañez de Icrunch i DO Costers del Segre
16:00h | Dolços d'Agramunt i vins premiats amb Torrons Roig i DO Costers del Segre

 

Diumenge 12 d'octubre:
10:00h | Obertura de portes
10:00h | Passeig Josep Brufau: 35a Cursa del Torró
20:00h | Aula del Gust: Proclamació del XXIV Torronaire d'Honor

La Cuita | Carpa de la Cuita:
12 i 18h | Demostració de la cuita del Torró d'Agramunt + Joc de Lo Catxo

Espai Cuinetes:
11 i 12:30h | Bavaresa de torró de xixona i nata
16:15, 17:30 I 18:45h | Tallers de pastisset de xocolata, amb Txica dxef i Cistella de Montgai

Aula del Gust | Pavelló Dolç:
10:30h | Tradició i innovació amb Ingrid Serra de Torrons Vicens
11:45h | La cuina de la tradició i l'herència del torró
13:00h | Tornem la gastronomia a l'origen amb Arnau París i Rais Esteve
16:30h | Descobreix el món de les cremes untables de fruits secs i xocolata amb Ivan Pascual
18:00h | Torrons amb perspectiva amb Lluc Crusellas de Eukarya

Aula del Tast | Pavelló Agroalimentari:
10:45h | Oli Verd, veritats i mites amb Arnau París i Rais Esteve del Molí la Vansa
12:00h | Agermanament i tast del pa Piri-Ponent i el Torró d'Agramunt
17:15h | Torrons i cava, un tast de festa amb Torrons Fèlix i Caves Ferret
18:30h | Maridem cerveses i embotits artesans amb La Vellacaravana i embotits

Aula de la Xocolata i el vi | Espai Guinovart:
10:30h | Xocolates d'autor i vins de D.O Costers del Segre i Torrons Fèlix
11:30h | Tast radical amb les xocolates bean to bar d'Ivan Pasqual i el Celler Matallonga
13:00h | Les xocolates d'origen únic amb els vins de DO Costers del Segre i Xocolates Jolonch
18:00h | Xocolata, la reina de les postres amb Mirela i vins de Celler Costers del Sió

 

Organitza: 

Ajuntament d'Agramunt

  • imatge de control 1per1