Jump to navigation
Del 8 de novembre al 31 de gener
Secrets de Ponent i l'advocada especialista en salut alimentària Marta Quintana han preparat el cicle de tallers Bacanal de Strudel!
Es tracta de tres trobades que es desenvoluparan entre el març i el maig que permetran descobrir productes de proximitat i noves tendències 'foodies'.
· Va de birres, tast transversal de cerveses artesanes (fruitbeers) Data: 31 de març, 20:30h Preu: 15€ Consistirà en un maridatge de Fruit Beers catalanes combinat amb les mermelades artesanes de Fruita Blanch a càrrec d'Albert Echevarría de Republiq Craft Beer. En acabar, es degustarran diversos productes de proximitat.
· Proteïnes voladores, taller de cuina amb insectes Data: 28 d'abril, 20:30h Preu: 20€ Es degustarà una selecció de plats cuinats amb insectes, aptes pel consum humà i aprendreu totes les propietats nutritives que ens aporten de la mà del cuiner Toni Alonso.
· 'Posar-se' a la cuina, taller i tast de cuina afrodisíaca Data: 26 de maig, 20:30 Preu: 20€ Es degustarà una selecció de tastets, cuinats amb ingredients afrodisíacs i aprendreu totes les possibilitats i propietats nutritives que ens aporten de la mà del cuiner Toni Alonso, amb la degustació dels plats cuinats i altres productes de proximitat.
Més informació: Secrets de Ponent