Fires i festes
,
2015
Del 13 al 15 de febrer
Diversos espais
Agramunt

Carnaval d'Agramunt

DIVENDRES 13

Durant el matí, Carnaval infantil. El Rei Carnestoltes i la seva cort de dòminos recollirà els nens als centres escolars i faran una RUA pels carrers de la vila. Un cop arribats al pavelló firal hi haurà una xocolatada per tots els nens i espectacle infantil amb el  grup d’animació La Cremallera.

A les 21h del vespre es farà el pregó oficial que donarà el tret de sortida als actes del cap de setmana. El pregó anirà a càrrec del Rei Carnestoltes i es farà al pavelló firal. 
Seguidament, estrena de la pel·lícula 'Hollymunt Movie'.

A partir de les 22h de la Nit, Sopar Popular i Concurs de Disfresses Casolanes al pavelló firal. Totes les persones que hi vulguin participar ho poden fer en tres categories: individual, grup (mínim de 5 persones), i parella. Les inscripcions es faran el  mateix a partir de les 22h al pavelló. Tots els participants hauran de mostrar i desfilar davant del jurat que puntuarà el concurs. La temàtica de les disfresses es completament lliure.

Premis:

  • Premi individual: 50€
  • Premi parella: 100€
  • Premi grup (mínim 5): 150€

Desprès de sopar, nit de marxa amb el grup de versions LA LOCA HISTÈRIA, i dj fins que el cos aguanti al pavelló firal. Entrada gratuïta.

 

DISSABTE 14

Durant tot el matí, Concurs d’Establiments i Carrers. El Grup Escènic Agramuntí exercirà de jurat i farà les valoracions dels establiments participants al concurs.

A més, a diferents punts de la vila i durant tot el matí la companyia de teatre Teatredetics  vendrà els tradicionals Cagarros (www.locagarro.com)

A les 18h concentració de carrosses i comparses a la plaça Fondandana. A la plaça Fondandana hi haurà un photocall on tothom que vulgui es podrà fer una sessió fotogràfica amb el Rei Carnestoltes i la Xurripampi.

 A les 19h es donarà el tret de sortida a la Rua del Carnaval 2015.

A partir de les 00.00h al pavelló firal, ball amb l’orquestra Anònima. A la mitja part, al voltant de les 02h es farà l’entrega de premis de tots els concursos.

*29è Concurs de Comparses i Carrosses

Hi pot participar tothom que ho vulgui, grups de fora d’Agramunt també. Cal ser un mínim de 12 persones per grup per participar-hi. Hi ha dues modalitats de concurs: comparsa i carrossa. És considera carrossa al conjunt de la plataforma decorada d’un mínim de 4 metres de llarg per 2 d’amplada, sense comptar la tracció. Cada grup ha de tenir una persona que exercirà de jurat i faran les votacions.

Premis:

  • Tots els grups reben 100€ per participar.
  • Les 10 millors comparses rebran un premi de 180€ + 100€ (de participació).
  • Les 3 millors carrosses rebran un premi de 300€+ 100€ (de participació).
  • També hi ha 3 premis per al vehicles.

*El veredicte es donarà a conèixer durant la mitja part del ball.

 

DIUMENGE 15

A partir de les 19h, enterrament de la sardina. Hi haurà entrepà de sardina per a tothom que ho desitgi. Mentre la gent fa cua es farà la projecció d’un vídeo resum de tots els actes del Carnaval 2015.

Més informació a http://carnavalagramunt.wordpress.com/ o al perfil de Facebook Xurripampi Agramunt.
 

T'interessarà saber: 

Les veritats i les mentides del Carnaval d'Agramunt, aquí.

 

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar