Família
,
2016
5 de gener
Pobles de Ponent
Pobles de Ponent

Cavalcades Reis Mags d'Orient a Ponent

El compte enrera ja ha començat! Ja queda molt molt poquet perquè Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, o els Reixos com en diem a Lleida, arribin a casa nostra! 
Ja saps on aniràs a veure'ls! Aquí tens els horaris d'algunes de les principals cavalcades que faran a Ponent! 

LLEIDA 
Els Reis Mags d’Orient arribaran a les 17.45h a l’estació de trens. Tot seguit, pujaran a les seves carrosses i s’iniciarà la Cavalcada a les 18h.
El recorregut de la comitiva reial recorrerà els següents carrers: plaça Ramon Berenguer, Rambla de Ferran, avinguda Francesc Macià, pont Vell, avinguda de les Garrigues, avinguda de València, pont Universitat, avinguda Madrid, avinguda Blondel on davant del Palau de la Paeria, els Reis Mags baixen de les carrosses i pugen a l’escenari preparat per a rebre als nens i nenes que els vulguin saludar.

ALCARRÀS
Rua a partir de les 17:15h. pels carrers de la Vila. Arribada a la Plaça de l'Església a les 18:00h.
Les parades seran: Plaça de l'Església, C/ Major (Ca l'Inspector), C/ Barceloneta, C/ Calvari, PlaçaRavaleta i Institut. No necessariament en aquest ordre, la primera plaça es sortejarà a la Plaça de l'Esglédia i a partir d'aquella es seguirà amb la resta.  Més informació delfuncionament de la cavalcada de Reis Mags a Lo Casino (973795700). Localització : Plaça de l'Església

ALPICAT
Ses Majestats arribaran a Alpicat a les 19:15h. Faran un recorregut pel carrer de Lleida i lliuraran els regals a la Sala La Unió.

ALFARRÀS
A les 18h arribada de Ses Majestats a Andaní. A les 19h recepció parlament i lliurament de claus als Reis Mags a la Sala d'actes. Lliurament de regals al Poliesportiu. 

ROSELLÓ
A les 18h Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient a l'Ajuntament

MOLLERUSSA
Ses Majestats arribaran a Mollerussa a les 18:30h a la Plaça de l'estació. 

AGRAMUNT
Ses Majestats arribaran a Agramunt a les 18h de la tarda. La tradicional cavalcada es farà pels carrers del centre de la vila. Després de fer ’adoració del Nen Jesús (a l’Església de Santa Maria), se celebraràun gran final de festa al Pavelló Firal.

ANGLESOLA
2/4 de 7 tarda | Arribada de SSMM els Reis Mags d’Orient

BELIANES
A les 7 tarda | Arribada de SSMM els Reis Mags d’Orient i repartiment de regals al Pavelló Poliesportiu

BELLPUIG
A les 6 de la tarda a les Escales de l’Església:  Festa, il·lusió, participació i màgia per petits i grans. Rebuda als Reis Mags acompanyats pel MagGalderic, amb salutació des de l’Ajuntament i cavalcada amb el següent recorregut: Carrer d’Homenatge a la Vellesa, Plaça de Sant Roc, Plaça de Ramon Bertran, Avinguda d’Urgell i Plaça de Ramon Folch. Els nens i nenes també podran berenar coca i xocolata.

BELLVER D’OSSÓ
A les 8 vespre | Arribada de SSMM els Reis Mags d’Orient

CASTELLSERÀ
A 2/4 de 7 tarda | Arribada de SSMM els Reis Mags d’Orient

LA FULIOLA
A les 13:00 Arribada de l'Ali Pacha per llegir el missatge reial i a les 18:30h Cavalcada de Reis:  Sortida des de Boldú i arribada a les 7 a La Fuliola

LA GUÀRDIA D’URGELL
2/4 de 8 tarda | Local Social | Arribada de Sas Majestats els Reis Mags d’Orient i representació dels Pastorets a càrrec dels infants de la població i entrega de regals. Petit refrigeri per als assistents.

TÀRREGA
A les 7 tarda arribaran Ses Majestats a Tàrrega. Recorregut: C. Sant Pelegrí, Pl. Carme, C. Carme i Pl. Major. Rebuda a Melcior, Gaspar i Baltasar amb deu carrosses, un centenar de patges, regals i la música de batBATuka, Tambors Diables BAT, Diga’ls-hi Inquiets, Grallers de La Fal·lera Gegantera i The Targarians. Ses Majestats faran l’adoració al Nen Jesús al pòrtic de l’Església Parroquial i rebranb la clau de la ciutat.

ARTESA DE SEGRE
Els Reis arribaran a Artesa de Segre a les 18h de la tarda per la Crta d'Agramunt. El recorregut de la cavalcada serà: Crta Agramunt, Crta. de Ponts, C/ Bisbe Bernaus, Església, Av. Maria Anzizu, Pl. Ajuntament, on es donarà la benvinguda a Ses Majestats des del balcló de l'Ajuntament. 

BALAGUER
A les 17.55 h arribada de Ses Majestats els Reis d’ Orient, amb el tren de la Pobla, a l’estació de trens. Recorregut amb carrosses pels carrers Noguera Pallaresa, passeig de l’ Estació, Pont Nou i Plaça del Mercadal.
Enguany obrirà la rua la patge Xumet que anirà acompanyada pel seu amic gegant, el Pioc, i un any més s’encarregaran de recollir tots els xumets dels nens i nenes que s’hagin fet grans. 
A les 18.45 h rebuda per part de l’alcalde de la ciutat, a la plaça del Mercadal i parlament dels reis. Recollida de cartes. (En cas de pluja, aquest acte es traslladarà al Teatre Municipal). 

PONTS
A 2/4 de 7 de la tarda, donem la benvinguda a SSMM els Reis d’Orient a la plaça del Segre Mitjà i acompanyem-los en la desfilada fins arribar a La Sala, on hi haurà els parlaments i l’audiència pública als infants. 

TORREFARRERA
Ses Majestats arribaran a Torrefarrera el dia 6 de gener Hora: de 10h a 12h Lloc: Carrers del poble/Centre Ginesta i Pavelló Poliesportiu. El recorregut de la cavalcada serà: Gran Via, Major, Segrià, Poble Sec, Avinguda Lleida, Av. Convent, Centre Ginesta, Av. Europa i Poliesportiu. Durant el matí es faran activitats per als més ptetits com 'El Nadal Rock'.

A dormir aviat i esperem que els Reixos us portin moltes coses! :D