Espectacles
,
2014
Dijous 31 de juliol, 22h
Patis de la Universitat
Cervera

Cinema a la fresca: Blue Jasmine

El Centre Municipal de Cultura de Cervera organitza un cicle de cinema al carrer, els dijous de juliol, a les 10 del vespre als Patis de la Universitat.

- 10 de juliol: LEGO, LA PEL·LÍCULA, de Philip Lord

Sinopsi: Explica la història d’Emmet, una figureta LEGO absolutament normal i fidel a les normes que és identificada per error com la persona més extraordinaria i clau per salvar el món. Es veu, aleshores, immers en una recerca èpica per detenir un tirà malvat juntament a un grup de desconeguts, una aventura per a la qual Emmet no està gens preparat.

- 17 de juliol: CATALUNYA ÜBER ALLES, de Ramon Térmens

Sinopsi: Tres històries situades a la Catalunya interior tracten sobre la immigració, la intolerància i els extremismes demagògics. Un expresidiari afronta els canvis socials al poble amb l’arribada de la immigració així com l’actitud d’un polític envers tot això. Un immigrant que treballa de “cobrador del frac” haurà de seguir un polític contrari a la immigració. Un home adinerat mata un lladre que havia entrat a casa seva i s’obre el debat social sobre la seva actitud.

- 31 de juliol: BLUE JASMINE, de Woody Allen

Sinopsi: Jasmine, una dona rica i amb glamur de l’alta societat novaiorquesa, es troba de sobte sense diners i sense casa. Aleshores decideix  anar a viure a Sant Francisco amb la seva germana Ginger, una dona de classe treballadora que viu amb el seu nuvi en un petit apartament. Jasmine, que passa el moment més crític de la seva vida, es dedica a prendre antidepressius i a recordar la seva antiga vida a Manhattan.

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar