AGENDA
Música
Col·lectiu FREE'T
2017
Dijous 22 de juny, 22h
  • Lleida
Cafè del Teatre

Concert Col·lectiu FREE'T

Durant els darrers mesos, els han encarregat projectes multidisciplinaris amb objectius molt concrets: la interacció musical amb les imatges del planetari 3D del Montsec, una performance multidisciplinària sobre el vi per la Biblioteca de Balaguer, un projecte amb música del compositor Mestres Quadreny pel cicle Barribrossa a Barcelona i la inauguració del festival Embarrat a Tàrrega.

Després de tot això, tenen ganes de tornar a l’essència: pujar a l’escenari amb el “paper en blanc”, improvisació, interacció i composició en viu. I això és el que faran a l’escenari del Cafè del Teatre. Col·lectiu Free’t en estat pur.
El Col·lectiu FREE’T és un grup d’artistes de diferents disciplines que basen el seu treball en la improvisació.

Disposen d’un laboratori obert on investiguen la improvisació col·lectiva treballant en la recerca de paràmetres comuns, la influència/ interacció entre les diferents disciplines i l’observació dels processos creatius conjunts.
Una de les eines que utilitzen per a les seves creacions és el Soundpainting, un llenguatge de signes multidisciplinari de composició en viu. Aquest llenguatge és aprés i interpretat pels músics, ballarins i artistes visuals; està compost per més de 1200 signes que s’utilitzen per generar, organitzar i desenvolupar el material en les creacions en directe.

Preu entrada: Gratuït

Més informació:
Ajuntament de Lleida

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 28 de març, 22:30h
Lleida
Diumenge 1 d'abril, 19h
L'Escala
Sandoval
De l'1 al 25 de març
Lleida
Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
Dones d’Art
Del 9 de març al 7 d'abril
Lleida
Paggliacci
Dimecres 9 de maig, 21h
Lleida
La iaia
Dissabte 24 de març, 23h
Reus