Espectacles
,
2016
Diumenge 6 de novembre, 12h
Espai Orfeó
Lleida

Espectacle 'L'arbre de la vida'

'L'arbre de la vida' és una obra de caràcter simbòlic adreçada a nens de 0 a 3 anys, però pensada per a totes les edats. No hi ha una única història en aquest conte. Hi haurà tantes històries com nens i nenes, adults i ancians vinguin a veure-la. 

Amb paraules màgiques obrim el bagul de la creació. De la mà de les geometríes essencials (els 5 sòlids platònics), viatgem a 5 mons diferents, on regnen el foc, l'èter, l'aire, l'aigua i la terra amb els seus colors i sons. L'obra connecta a l'espectador al propi imaginari per viure un únic i original viatge, el seu. 

Amb una estètica molt sensorial, l'Arbre de la vida ens transporta a la pau i la calma que es viu en el món dels nadons. 

L'Arbre de la Vida és una creació de la companyia Aboon Teatre feta des de l'amor profund cap a la primera infància, amb un gran respecte pel nadó i pel seu imaginari, trobant en les seves capacitats i percepcions la seva inspiració. 

L'obra té una durada de 35 minuts. Al acabar es crea un espai de joc per a que els nadons i la família s'apropin a les geometríes, les toquin i experimentin (duració aproximada de 20 minuts). 

Preu: 6€ | 8€