Arts
,
2015
Del 26 de febrer al 17 de maig
Institut d'Estudis Ilerdencs
Lleida

Exposició 'So far so close'

La sala Gòtica acull l'exposició de Jordi Adrià i David Besora.

Adrià i Besora acosten una col·lecció d’imatges en què, cadascú, emparella dues imatges urbanes, una lleidatana i una d’un altre racó del món, en la que es perceben grans similituds, des d’una forma, un color, o una figura, posant de manifest que la feina del fotògraf, la feina de l’artista, tant es pot produir al cap del carrer cop a l’altra punta de món.

ordi Adrià (Lleida, 1972) ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a l’estranger. L’any 1996 marxa a Londres per establir-se com a fotògraf internacional treballant com a corresponsal per diaris com El País, El Mundo, El Periódico de Catalunya, El Correo, i diverses revistes, com MAN, Marie Claire, o Vogue. Amb anterioritat va treballar durant 5 anys en diferents diaris locals de Lleida i Eivissa.

L’any 2000 estudia la carrera de Cine i producció de TV a la Universitat de Westminster, on descobreix l’atractiu de diferents tipus de fotografia, com la publicitària. Des de fa 5 anys s’estableix com a fotògraf de publicitat, treballant entre Londres i Madrid.

David Besora (Lleida, 1969) va estudiar fotografia a l’Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya. Es va perfeccionar en diversos cursos i tallers, tant de fotografia, com de moda, edició gràfica, art i robòtica. És creador visual, director de Curtis Myfilm, Festival Experimental de Curtmetratges de Lleida, free-lance i professor de cursos de fotografia.

Redactor gràfic a l'agència EFE. Director de la galeria Fotodelux. Ha realitzat una vintena d'exposicions gràfiques, curtmetratges, llibres i ha estat ajudant, operador i creador de programes de televisió. Molts dels seus treballs han estat reconeguts i guardonats en diversos certàmens.

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar