AGENDA
Arts
2015
Del 26 de febrer al 17 de maig
  • Lleida
Institut d'Estudis Ilerdencs

Exposició 'So far so close'

La sala Gòtica acull l'exposició de Jordi Adrià i David Besora.

Adrià i Besora acosten una col·lecció d’imatges en què, cadascú, emparella dues imatges urbanes, una lleidatana i una d’un altre racó del món, en la que es perceben grans similituds, des d’una forma, un color, o una figura, posant de manifest que la feina del fotògraf, la feina de l’artista, tant es pot produir al cap del carrer cop a l’altra punta de món.

ordi Adrià (Lleida, 1972) ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a l’estranger. L’any 1996 marxa a Londres per establir-se com a fotògraf internacional treballant com a corresponsal per diaris com El País, El Mundo, El Periódico de Catalunya, El Correo, i diverses revistes, com MAN, Marie Claire, o Vogue. Amb anterioritat va treballar durant 5 anys en diferents diaris locals de Lleida i Eivissa.

L’any 2000 estudia la carrera de Cine i producció de TV a la Universitat de Westminster, on descobreix l’atractiu de diferents tipus de fotografia, com la publicitària. Des de fa 5 anys s’estableix com a fotògraf de publicitat, treballant entre Londres i Madrid.

David Besora (Lleida, 1969) va estudiar fotografia a l’Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya. Es va perfeccionar en diversos cursos i tallers, tant de fotografia, com de moda, edició gràfica, art i robòtica. És creador visual, director de Curtis Myfilm, Festival Experimental de Curtmetratges de Lleida, free-lance i professor de cursos de fotografia.

Redactor gràfic a l'agència EFE. Director de la galeria Fotodelux. Ha realitzat una vintena d'exposicions gràfiques, curtmetratges, llibres i ha estat ajudant, operador i creador de programes de televisió. Molts dels seus treballs han estat reconeguts i guardonats en diversos certàmens.

Et pot interessar

De l'11 de gener al 22 de març
Figueres
Exposició 'A punt de' de Fabià Claramunt
De l'11 de gener a l'11 de febrer
Reus
Al alba
Del 25 de gener al 9 de febrer
Igualada
Exposició 'Diferents mirades' a Torredembarra, 2020
Del 10 al 30 de gener
Torredembarra
X Biennal d'Art de Girona, 2019, 2020
Del 13 de desembre al 22 de febrer
Girona
Exposició 'Aigua, Sol i Ferro' de Josep Maria Balagué
Del 30 de novembre a l'1 de març
Tortosa