Música
,
2016
Dissabte 20 de febrer, 22:30h
Cafè del Teatre
Lleida

Joan Miquel Oliver

Concert del compositor i guitarrista (fundador dels llegendaris Antònia Font) Joan Miquel Oliver, presentant 'Pegasus', el seu tercer àlbum en solitari i primer des de la separació de la banda mallorquina.

Fidel a un imaginari poètic càlidament familiar, el nou disc de Joan Miquel Oliver proposa un viatge per la illa de la calma que, partint de la mar, ens porta cap a l’interior i arriba a la ciutat com a metàfora de la civilització. Patrons de samba i llunyans ecos de cúmbia, electrònica i rock, 'Teuleres tancades' i 'Flors de cactus' en deu cançons al marge de tota regla i convenció.

Acompanyat pel també ex Antònia Font Jaume Manresa als teclats i Xarli Oliver a la bateria, Joan Miquel Oliver es presenta en format power-trio en una gira que està assolint un èxit unànime de crítica i públic. Tot intercalant la pràctica totalitat del seu repertori anterior, el també escriptor mallorquí transforma les petites coses del nostre dia a dia en material literari de primer ordre, encenent les estrelletes d’un univers oníric, personal i absolutament intransferible. Pop pur en els límits de la realitat.

Preu entrada: 15€ / Anticipada: 12€

Més informació: 
www.facebook.com/JoanMiquelOliver​
www.cafedelteatre.com

  

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1