Fires i festes
,
2015
Dimarts 8 de desembre
Plaça de l'Església i carrer Sió
Agramunt

Mercat de Nadal Agramunt

Agramunt acollirà el proper dimarts 08 de desembre una nova edició del Mercat de Nadal. Una cinquantena de parades ja han confirmat la seva assistència a la mostra nadalenca, que aquest any, un cop acabades les obres de rehabilitació del cas antic ha recuperat la seva ubicació a la plaça de lesglésia. La mostra nadalenca estarà formada per parades de complements, alimentació,  productes de la terra, regals i detalls nadalencs. 
 
Amb la consolidació daquesta iniciativa organitzada des de l'Ajuntament es vol potenciar el comerç de proximitat i afavorir les compres nadalenques. La cita també comptarà amb una mostra tradicional d'animals de caça i típics de les festes com són les gallines, els faisans, els pollastres rossos, els indiots negres, els conills, els pollets, les perdius, les guatlles i els galls d'indi.
 
Durant tota la jornada s'organitzaran un seguit d'actes i activitats que faran més amena i atractiva aquesta mostra. Al matí, a partir de dos quarts d'onze els més matiners gaudiran d'una bona xocolata desfeta a la plaça de lesglésia i a la tarda a partir de les cinc s'habilitaran unes barbacoes perquè tothom que ho vulgui pugui berenar una llesca de pa torrat amb oli i xocolata.
 
A més, a les dotze del migdia, es farà la representació de l'obra Pastorets, cap a Betlem!. Un espectacle de La Roda Produccions que presenta lespectacle més divertit i original dels pastorets. Lespectacle tracta de dos amics, en Joan i el Carles, que es veuran obligats a explicar la història dEls Pastorets. Els problemes vindran quan resulta que ells no coneixen la història i només tindran lajuda de la seva imaginació i dels espectadors. Lentrada serà gratuïta fins a esgotar les butaques permeses per laforament de lespai. 
 

  • imatge de control 1per1