Jump to navigation
Diumenge 12 maig, 10:30h
Diumenge 12 de maig, 12h
Del 10 al 12 de maig
Del 19 d'abril al 12 de maig
Dissabte 18 maig, 11h
Diumenge 19 de maig
Si t’agrada el porc i la bona taula, gaudiràs de Porcpassió. Tot un festí porcí que s'organitza per quart any consecutiu. Febrer es consolida com el mes de Porcpassió amb nous plats i noves trobades.
Tapes (2,5€) Entrepans (4€) Menú (15€) Menú gastronòmic (25-30€)
Totes inclouen la beguda, que pot ser cervesa, refresc, o bé, un vi de la D.O Costers del Segre.
El Gremi de Forners de Lleida ha creat en exclusiva per Porcpassió el Pa porquet.
Un panet de 60 gr. elaborat amb diferents parts del porc com són el bacon i la llonganissa de Lleida. Té un gust molt intens, apropiat per combinar amb plats de carn.
El ingredients són: farina de blat, bacon, llonganissa de Lleida, formatge, ceba deshidratada i sal.
Veure el llistat de locals que hi participen: aquí