Menjar i beure
,
2015
Del 29 de gener al 28 de febrer
Diversos establiments
Lleida

Porcpassió

Si t’agrada el porc i la bona taula, gaudiràs de Porcpassió. Tot un festí porcí que s'organitza per quart any consecutiu. Febrer es consolida com el mes de Porcpassió amb nous plats i noves trobades. 

Tapes (2,5€)
Entrepans (4€)
Menú (15€)
Menú gastronòmic (25-30€)

Totes inclouen la beguda, que pot ser cervesa, refresc, o bé, un vi de la D.O Costers del Segre.

El Gremi de Forners de Lleida ha creat en exclusiva per Porcpassió el Pa porquet.

Un panet de 60 gr. elaborat amb diferents parts del porc com són el bacon i la llonganissa de Lleida. Té un gust molt intens, apropiat per combinar amb plats de carn.

El ingredients són: farina de blat, bacon, llonganissa de Lleida, formatge, ceba deshidratada i sal.

Veure el llistat de locals que hi participen: aquí
 

  • imatge de control 1per1