Jump to navigation
Del 16 al 24 d'abril
Del 13 al 24 d'abril
Del 17 al 25 d'abril
Del 19 al 26 d'abril
De 18 al 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Del 14 al 27 d'abril
Del 19 al 27 d'abril
La Fira més dolça de Ponent arriba a Agramunt els dies 10,11 i 12 d'octubre! I ho fa amb un programa carregat d'activitats que us faran perdre els sentits!
08:00h Transiscar. 22a eidició de la cursa de BTT organitzada pel Club Ciclista Agarmunt. Lloc: Passeig J. Brufau 10:00h Obertura de portes del recinte firal. Lloc: Carpa de la Cuita 11:00h Inauguració de l'exposició Joana Santamans: 120x120 Oli sobre fusta. Lloc: Espai Guinovart 11:30h Xocolatada cuinada a càrrec de JUANJO RODA. En aquesta sessió s'oferirà plats elaborats amb xocolata a la pedra. Lloc: Aula del gust. Preu: 2 euros 12:00h Inauguració de la XXVII Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra. Lloc: Plaça del Torronaire 12:30h Demostració i degustació de cuita del Torró d'Agramunt. Lloc: Carpa de la Cuita. 12:30h Tast de cerveses artesanes a càrrec de la cerveseria Matoll de Belianes. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros 13:00h Les noves creacions de torrons de Vicens by Albert Adrià. A càrrec de David Gil Restaurant Tickets by Albert Adrià ( Barcelona) Lloc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 16:30h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 17:30h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 18:00h Postres de Rebost, a càrrec de JORDI PUJOL, millor mestre artesà pastisser de 1995. Lloc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 18:00h El vi escumós i la dolçor a càrrec de l'enòleg Ramon Cerdà. Lloc: Espai degustació. Preu: 2 euros 18:00h Demostració i degustació de cuita del Torró d'Agramunt. Lloc: Carpa de la Cuita. 19:30h Celler Mas Blanch amb Torrons LLuch. Lloc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 19:30h Demostració de l'elaboració de la xocolata a la pedra. Lloc: Capra de la cuita. 19:30h Showcooking a càrrec de Manel Llaràs del Forn. Lloc: Espai degustació. Preu: 2 euros.
10:00h Obertura de portes del recinte firal 11:00h Cursa del Torró. Lloc: Passeig J. Brufau 11:00h Demostraciód d'elaboració de la xocolata a la pedra. Lloc: Carpa de la cuita. 11:30h Dolços Viatgers a càrrec de CARLES RAMÓN, Restaurant la Bellvitja ( Barcelona) LLoc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 12:00h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 12:00h Demostració i degustació de cuita del Torró d'Agramunt. Lloc: Carpa la Cuita. 12:30h Maridatge: Vi- formatge. Formatges de l'Associació Ampans de Muntanyola i vins del Celler Matallonga. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros. 13:00h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 13:00h Proclamació XV TORRONAIRE D'HONOR. Lloc: Aula del gust. 16:30h Trucs i receptes de xocolata a càrrec de XAVIER VILÀ, Pastisseria Vilà de Tàrrega. 2009 i 2013 participant de la World Chocolate Master. LLoc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 17:00h Tast de gintònics a càrrec de Jordi Martínez. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros. 17:30h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 18:00h Demostració i degustació de cuita del Torró d'Agramunt. Lloc: Carpa la Cuita. 18:00h El Torró i la xocolata a la pedra a la cuina salada a càrrec de PEP NOGÚE, professor d'Hosteleria al CETT, col·laborador de TV3 ( Divendres) i CatRadio ( Suplement i Tapes Variades) Lloc: Aula del gust. Preu: 2 suros. 18:15h Tast de gintònics a càrrec de Jordi Martínez. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros. 18:30h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 19:30h Nou maneres de menjar xocolata a la Pedra a càrrec de JOEL CASTANYÉ Restaurant el Resquitx de Mollerussa i la Boscana de Bellvís. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros. 19:30h Demostració d'elaboració de la xocolata a la Pedra. Lloc: Carpa de la Cuita.
10:00h Obertura de portes del recinte firal 11:00h Demostració d'elaboració de la xocolata a la Pedra. Lloc: Carpa de la Cuita. 11:30h Constrast de Terra endins. David García primer classificat TopChef2. Lloc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 12:00h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 12:30h Demostració i degustació de cuita del Torró d'Agramunt. Lloc: Carpa la Cuita. 12:30h Entrega de premis del concurs entrepans saludables. Lloc: espai degustació. 13:00h Xocolata i caragols. Ens atrevim? a càrrec de MIQUEL RISTOL, xocolates Jolonch. Lloc: Aula del gust. Preu: 2 euros. 13:00h Jornades Europees de Patrimoni. Visita guiada a la Cisterna del Convent. Inici: Ajuntament d'Agramunt. 16:30h Tast de vins amb la col·laboració de vins Torres. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros. 18:00h Demostració i degustació de cuita del Torró d'Agramunt. Lloc: Carpa de la Cuita. 18:00h Torrons cítrics a càrrec de JORDI BORDAS, Campió del món de pastisseria 2011 19:30h Showcooking. Coulant de foie farcit de licor de torró a càrrec de Jaume Mora de la fonda Farré. Lloc: Espai Degustació. Preu: 2 euros. 19:30h Demostració d'elaboració de la xocolata a la pedra. Lloc: Carpa de la cuita.
AULA DEL GUST. Demostracions, tastos guiats i conferències especialitzades. Preu 2 euros. ESPAI DEGUSTACIÓ. Tastos i demostracions de productes de proximitat i gran qualitat a un preu simbòlic, 2 euros. LA CUITA. Espai per degustar i conèixer tots els secrets de la cuita de l'autèntic torró d'Agramunt. MENESTRALIA. A la plaça del Pou trobareu la tradicional mostra d'oficis antics. LES FOODGONETES DE LA FIRA. Espai on poder serue i menjar diferents especialitats cuinades i presentades amb molta delicadesa, amenitzat amb música en directe. LO CATXO. Coneix i participa amb Lo Catxo, un joc tradicional que utilitzaven els torronaires. ESPAI INFANTIL. Ludoteca i tallers gastronòmics pedagògics destinats als més menuts. Lloc: Espai infantil del Pavello Agroalimentari. Preu: 2 euros. ESPAI MERCAT. Espai de jocs gegants i Photocall a la plaça mercat.
Per a més informació: www.firadeltorro.com