Embarrat 2017 resum

Foto: 

Cedida

El que t'espera a l'Embarrat 2017

El Museu Cal Trepat de Tàrrega acollirà l’Embarrat del 26 al 28 de maig
Cristina Mongay
,
23/05/2017
Arts
Embarrat és un festival pluridisciplinari i transversal que recull les tendències més actuals en el món de l’art i la creació contemporània. Es desplega per quart any consecutiu a la capital de l’Urgell i, entre els seus objectius, destaca donar visibilitat i impulsar l’obra dels nous creadors emergents que utilitzen l'experimentació i l'exploració de nous llenguatges artístics com a via d’expressió.

Embarrat constarà d’una exposició central, 'La Gran Màquina IV', que es podrà veure fins al 4 de juny i que recull obres seleccionades de 32 artistes nacionals i internacionals.

Tanmateix, durant tot el festival es podrà gaudir d’una variada programació de performances, actuacions musicals, jocs per infants, foodtrucks, visites guiades, etc.

Vols saber quines són les 5 activitats que no t’has de perdre d’aquest Embarrat? Doncs segueix llegint!

1. Concert de Soundpainting amb el col·lectiu Free’t
El Col·lectiu Free’t neix l’any 2014 com un laboratori d’experimentació entre diversos artistes de Lleida. Reuneix vuit músics, dos ballarines, un actor, una actriu, una escenògrafa i un soundpainter. Treballen el soundpainting, una llengua de signes que està viva, que contínuament es perfecciona per adaptar-se a les necessitats de comunicar i que permet la composició artística a temps real. Una experiència que no us deixarà indiferents!
Quan? Divendres 26 de maig, 22:30h

Podeu conèixer millor el col·lectiu Free't a l'entrevista que vam fer-li al seu director, l'Arnau Millà-Benseny!2. Lo Petit Embarrat
Com a novetat de l’edició d’Embarrat d’enguany destaca el Petit Embarrat, que acostarà l’art als infants mitjançant la creativitat i els jocs. Els petits de casa podran gaudir de L’Arbre de la Llana i La Gran Molècula, activitat a càrrec de Solaç Centre d’Expressió Artística.
Quan? Dissabte 27 de maig, 11:30h i 17:30h; diumenge 28 de maig, 11:30h3. Vermut electrònic amb SkyGaze
SkyGaze és el projecte musical de l’asturià Jaime Tallado, arquitecte de professió i gran amant de la música. S’inicià al món de la electrònica al 2007 sota el pseudònim de Jimboo, però no fou fins al 2013 quan tirà endavant SkyGaze. SkyGaze ha publicat diversos netlabels i és membre de la formació Vaporazu. És una mostra evident de la maduresa aconseguida per la música electrònica estatal. 
Quan? Dissabte 27 de maig, 13h4. Meet the artists!
Quan veus una peça artística, segur que mil preguntes se't passen pel cap. "Què va motivar l'obra?", "Com la va fer l'artista?", "Per què va emprar aquests materials i no uns altres?", etc. A l'Embarrat podràs esbrinar tots els teus dubtes artístics que has volgut preguntar i que mai t’has atrevit a exposar en públic. L'activitat et permetrà conèixer els artistes de 'La Gran Màquina IV' de forma distesa i propera.
Quan? Dissabte 27 de maig, 17:30h5. Vista guiada a l’exposició 'La Gran Màquina IV'
Els comissaris de l’exposició ‘La Gran Màquina IV’, Alexandra Laudo i Jesús Vilamajó, faran visites guiades per apropar les creacions artístiques al públic d'Embarrat. Entre d’altres, es podrà esbrinar detalls creatius de les obres d’Abel Jaramillo, Albert Gironès, Anna Irina Russell, Chistina Schultz, Gerard Cuartero, Jordi V. Pou, Olivia Vivanco, Peio Izcue Basail, Ro Caminal i Sunette Viljoen. A més a més, es comptarà amb la presència d’alguns dels artistes que exposen enguany.
Quan? Dissabte 27 de maig, 12h i 19h; diumenge 28 de maig, 12h i 19h

  • imatge de control 1per1

Més informació: 

A

També et pot interessar