Art i dona Espai Cavallers

Foto: 

Cedida

A d’art i D de dona

La galeria Espai Cavallers de Lleida acull una exposició col·lectiva per visibilitzar el talent de dotze creadores
Goretti Martínez
,
11/03/2020
Arts
Amb el títol ‘A&D. A d’art i D de dona’, la galeria Espai Cavallers de Lleida inaugurava el passat divendres 6 de març, a les portes del 8M, una exposició col·lectiva de dones artistes. Amb l’objectiu de mostrar i visibilitzar el talent de les dotze creadores participants, la mostra presenta un conjunt d’obres -pintura, escultura i obra gràfica- que permeten conèixer més a fons la posició de les dones en el món de l’art contemporani i com, a poc a poc, han anat fent-se lloc dins el panorama artístic.

Les lleidatanes Maite Villafranca, Aurembiaix Sabaté i Lídia Vives són tres de les artistes participants en aquesta exposició que va inaugurar la galeria Espai Cavallers de Lleida el passat divendres 6 de març. També hi són presents les artistes Anna Agustí, Carme Aliaga, Laia Arnau, Marta Duran, Rebeca Muñoz, Maria Perelló, Montse Valdés, Pilar López i una de les creadores més cotitzades del moment, Lita Cabellut.

Les dotze artistes presenten a ‘A&D. A d’art i D de dona’ algunes de les seves darreres creacions en aquest centre neuràlgic de l’art contemporani a la ciutat de Lleida que és la galeria Espai Cavallers. A banda de mostrar i visibilitzar l’immens talent de les artistes, ‘A&D’ vol oferir a les persones visitants una proposta que permet conèixer més a fons la posició que ocupen les dones en el món de l’art contemporani i com, a poc a poc, han anat fent-se un lloc dins el panorama artístic.
 

Detall d'una de les obres de l'exposició | Foto: Cedida

La fusió d’artistes consolidades amb les noves veus emergents -un dels trets que segueix la galeria en moltes de les seves propostes- és un dels atractius principals d’aquesta exposició. Paisatges, natura, vida i rostres de dona en una exposició que reivindica el talent en femení.

Més informació: 

A

També et pot interessar