Cristina Mongay
,
27/09/2017
Fires i festes

El què t'espera a la Festa Major d'Artesa de Segre

La música, el ball, el foc i l’espectacle seran els plats forts de la Festa Major artesenca
Artesa de Segre

Foto: 

Cedida
Los Follets d'Artesa, uns dels protagonistes de la FM d'Artesa de Segre
Tot i que durant l’estiu és quan més festes majors se celebren a les nostres contrades, amb l’entrada de la tardor també en trobem diverses que amenitzen les setmanes amb les seves variades propostes. Una de les que trobem aquesta setmana és la d’Artesa de Segre, a la comarca de la Noguera, que tindrà lloc del 27 de setembre a l’1 d’octubre. T’expliquem tot allò que no et pots perdre!

Cantada d’havaneres
Les havaneres, un dels ritmes més populars i tradicionals de casa nostra, tornaran a ocupar un espai important a l’arrencament de la Festa Major d’Artesa. Enguany, el grup convidat per interpretar temes tradicionals mariners, i d’altres de més nous, són Port Bo, la mítica banda de Calella de Palafrugell. I, com no pot ser d’una altra manera, acompanyarà la seva actuació la tradicional cremada de rom.
Quan? Dimecres 27 de setembre, 22:00h
On? Plaça del Ball

Correfocs i Castell de Focs
La llum i la disbauxa ompliran els carrers i places del centre d’Artesa de Segre gràcies  a l’espectacle de focs de Los Follets d’Artesa. Si hi voleu participar, i gaudir al màxim d’aquesta activitat, no oblideu portar una vestimenta adequada, du el cap cobert i acompanyar els menors en tot moment! 
Quan? Divendres 29 de setembre, 23:30h
On? Des del carrer Bisbe Bernaus

Concert de la banda Auxili
La banda valenciana Auxili va nàixer l’any 2009 i, des de llavors, donen corda musical amb un estil marcat reggae. Actualment es troba immersa en la presentació del seu tercer treball, ‘Instants Cremant’, un disc més personal, íntim, on trobem lletres basades en diferents moments i estats d’ànim.
Quan? Divendres 29 de setembre, 01:00h
On? Pavelló Esportiu

Espectacle teatral ‘Temps’, protagonitzat per l'actor Quim Masferrer
Quina seria la teva reacció si, de cop i volta, et diuen que només et queden 90 minuts de vida? Aquest és el repte que haurà d’enfrontar el protagonista de ‘Temps’, espectacle protagonitzat per l’actor, còmic i presentador Quim Masferrer. Una hora i mitja de tristesa, de crítica desbocada, d’ironia, de comiats, planys, records, amics, desitjos insatisfets i de llibertat de riure’s del mort, d’ell mateix, i de qui el vetlla, el públic.
Quan? Dissabte 30 de setembre, 22:30h
On? Cubbtural

Concert del grup La Terrasseta de Preixens
La Terrasseta de Preixens és una de les bandes amb més ritme de Ponent! Composen amb ritmes propis de la rumba, el reggae, el rock, la ranxera, el pop i l’ska. La configuren l’Albert Sala, el Jordi Palou, el Javi Tanarro, el Roger Pascual, l’Eloi Virgili, el Marc Vilarrubias, en Ramon Llavall i en Pau Carbonell. Formada l’any 2008, ara presenten els temes del seu darrer treball: ‘Tou’ (2017).
Quan? Dissabte 30 de setembre, 01:30h
On? Pavelló Esportiu

També et pot interessar