Cinema Teatre Casal Agramunt
Ronda dels Comtes d'Urgell
25310 - Agramunt
  • 973 390 057
  • info@circusa.com

Cartellera

El rey león

El rey león

Sinopsi

Després de l'assassinat del seu pare, un jove lleó abandona el seu regne per descobrir l'autèntic significat de la responsabilitat i de la valentia. Remake de 'El Rey León', dirigit i produït per Jon Favreau, responsable de la posada al dia, amb el mateix format, d'El llibre de la selva' (2016).

Horaris: 

Diumenge 25 d'agost: 17:30 | 20:00h
Dilluns 26 d'agost: 19:00 | 22:00h

El bosque maldito

El bosque maldito

Sinopsi

Una nit, el fill més jove de Sarah (Seána Kerslake) desapareix entre la malesa que hi ha darrere de la seva casa rural. Tot i que sembla ser la mateixa persona quan torna a casa, el seu comportament comença a ser cada vegada més erràtic. Aviat, Sarah descobreix que pot ser que el nen que ha tornat no sigui el seu fill... 

Horaris: 

Dissabte 24 d'agost: 22:15h

Més informació

El teatre Casal agramuntí és un equipament de titularitat municipal. Com a punt de referència de l'activitat cultural de la comarca de la Ribera del Sió. Aquest teatre ha tingut un gran èxit d'assistència i ha acollit a infinitat d'espectacles de tot tipus.

Es tracta d'un espai cultural polivalent, que dóna la possibilitat de situacions escèniques totalment diferents, com a teatre, música, dansa, cinema, concerts, actuacions musicals i altres gèneres.