Cinema Teatre Casal Agramunt
Cinema Teatre Casal Agramunt
Ronda dels Comtes d'Urgell
25310 - Agramunt
  • 973 390 057
  • info@circusa.com

Cartellera

El arca de Noé

Sinopsi

La pel·lícula segueix a dos ratolins: en Vini (un carismàtic poeta amb una terrible por escènica) i en Tom (un talentós i encantador guitarrista).

Quan arriba el diluvi, només es permet que un mascle i una femella de cada espècie pugin a l'Arca de Noè, però amb l'ajuda d'una enginyosa panerola i bona sort, els rosegadors es colen en l'arca i junts intentaran evitar l'enfrontament entre carnívors i herbívors.

Horaris: 

Diumenge 21 d’abril: 17:00h

Perfect Days

Sinopsi

Hirayama (Koji Yakusho) sembla perfectament satisfet amb la seva senzilla vida de netejador d'excusats a Tòquio. Fora de la seva estructurada rutina diària, gaudeix de la seva passió per la música i els llibres. A més li fascinen arbres, els que gaudeix fotografiant.

Però una sèrie de trobades inesperades li van revelant a poc a poc més coses sobre el seu passat i les raons per les quals la senzillesa de la seva vida quotidiana sembla donar-li la felicitat que anhela.

Horaris: 

Diumenge 21 d’abril: 19:00h

La chica que sanaba

Sinopsi

La Holly és una noia de 15 anys. Un dia, com si et tractés d'una premonició, decideix trucar a l'escola per a dir que es queda a casa. Aquest mateix dia es produeix un dramàtic incendi en el col·legi en el qual moren diversos alumnes, cosa que commou a la comunitat escolar ara en duel. 

L'Anna, una professora intrigada per Holly i la seva estranya premonició, la convida a unir-se al grup de voluntariat que dirigeix. La presència de Holly porta a tots pau mental, calidesa i esperança, però aviat comencen a reclamar a Holly i la seva energia catàrtica, exigint cada vegada més de la jove.

Horaris: 

Dilluns 22 d’abril: 20:30h

Més informació

El Teatre Casal Agramuntí és un equipament de titularitat municipal. Com a punt de referència de l'activitat cultural de la comarca de la Ribera del Sió. Aquest teatre ha tingut un gran èxit d'assistència i ha acollit a infinitat d'espectacles de tot tipus.

Es tracta d'un espai cultural polivalent, que dóna la possibilitat de situacions escèniques totalment diferents, com a teatre, música, dansa, cinema, concerts, actuacions musicals i altres gèneres.