Cinema Teatre Casal Agramunt
Cinema Teatre Casal Agramunt
Ronda dels Comtes d'Urgell
25310 - Agramunt
  • 973 390 057
  • info@circusa.com

Cartellera

Maigret

Sinopsi

París, dècada de 1950, el cos d'una bonica jove vestida amb un elegant vestit de nit apareix enmig d'una plaça. El cèlebre inspector Jules Maigret s'encarrega d'investigar el cas, però li resulta impossible identificar la víctima, perquè absolutament ningú sembla haver-la conegut ni recordar-la. En el transcurs de les seves indagacions, el camí de Maigret es creua amb el de Betty, una jove delinqüent amb un semblant sorprenent amb la víctima. Tot això desperta en Maigret el record d'una altra desaparició molt més antiga i íntima.

Horaris: 

Divendres 24 de juny: 19:30h
Diumenge 26 de juny: 17:00h

El arma del engaño

Sinopsi

Any 1943, en plena II Guerra Mundial. Les forces aliades estan decidides a llençar un assalt definitiu a Europa. Però s'enfronten a un desafiament important: protegir durant la invasió a les seves tropes de la potència de foc alemanya, i així evitar una possible massacre. Dos brillants oficials d'intel·ligència, Ewen Montagu (Firth) i Charles Cholmondeley, són els encarregats d'establir l'estratègia de desinformació més inspirada i improbable de la guerra... Una història inspirada en fets reals basada en un 'bestseller' de Ben Macintyre.

Horaris: 

Dissabte 25 de juny: 18:00h
Diumenge 26 de juny: 19:30h

Live is Life. La gran aventura

Sinopsi

Estiu 1985. Com cada any, Rodri deixa Catalunya i torna al poble gallec dels seus pares per retrobar-se amb la seva colla. Però, enguany és diferent per a ell i els seus amics. Els problemes del món real comencen a aparèixer a les seves vides amenaçant amb separar-los. Aferrant-se a l'amistat que els uneix, els cinc amics planegen escapar-se la nit de Sant Joan per buscar una flor màgica que, segons explica la llegenda, creix dalt de tot d'una muntanya i pot fer que els desitjos es facin realitat. Perquè el seu únic desig ara és resoldre el problema del seu amic en dificultats i amb això poder seguir junts.

Horaris: 

Dissabte 25 de juny: 20:30h
Dilluns 27 de juny: 21:30h

Més informació

El Teatre Casal Agramuntí és un equipament de titularitat municipal. Com a punt de referència de l'activitat cultural de la comarca de la Ribera del Sió. Aquest teatre ha tingut un gran èxit d'assistència i ha acollit a infinitat d'espectacles de tot tipus.

Es tracta d'un espai cultural polivalent, que dóna la possibilitat de situacions escèniques totalment diferents, com a teatre, música, dansa, cinema, concerts, actuacions musicals i altres gèneres.