Cinema Teatre Casal Agramunt
Cinema Teatre Casal Agramunt
Ronda dels Comtes d'Urgell
25310 - Agramunt
  • 973 390 057
  • info@circusa.com

Cartellera

Rifkin's Festival

Sinopsi

Un matrimoni assisteix al festival de cinema de Sant Sebastià, on acabaran enamorant-se d'altres persones. Ella té un romanç amb un important director de cinema francès i ell s'enamora d'una dona espanyola que viu allí. El que comença com un simple esdeveniment de cinema, es convertirà en una aventura sentimental on la comèdia jugarà un paper fonamental.

Horaris: 

Dissabte 24 d'octubre: 18:15h
Diumenge 25 d'octubre: 19:30h
Dilluns 26 d'octubre: 21:30h

Sense sostre (Sin techo)

Sinopsi

Juan, un sense sostre que malviu venent dibuixos a turistes, decideix abandonar la seva rutina d'alcohol i violència als carrers de Barcelona i emprendre un viatge sobrehumà cap a un destí que només ell coneix.

Horaris: 

Dissabte 24 d'octubre: 21:30h
Dilluns 25 d'octubre: 17:00h

Més informació

El Teatre Casal Agramuntí és un equipament de titularitat municipal. Com a punt de referència de l'activitat cultural de la comarca de la Ribera del Sió. Aquest teatre ha tingut un gran èxit d'assistència i ha acollit a infinitat d'espectacles de tot tipus.

Es tracta d'un espai cultural polivalent, que dóna la possibilitat de situacions escèniques totalment diferents, com a teatre, música, dansa, cinema, concerts, actuacions musicals i altres gèneres.