Cinema Teatre Casal Agramunt
Cinema Teatre Casal Agramunt
Ronda dels Comtes d'Urgell
25310 - Agramunt
  • 973 390 057
  • info@circusa.com

Cartellera

After. Almas perdidas

Sinopsi

Quan Tessa (Josephine Langford) pren la decisió més important de la seva vida, tot canvia. Els secrets que surten a la llum sobre la seva família i la de Hardin (Hero Finnes-Tiffin) posen en perill la seva relació i el seu futur junts. Encara que sap que Hardin la vol, aquestes dues ànimes perdudes estan envoltades de gelosia, odi... i perdó.

Fins ara, l'amor era suficient per a mantenir la seva relació a flotació, però de veritat continua valent la pena?

Horaris: 

Dissabte 16 d'octubre: 18:00h
Diumenge 17 d'octubre: 17:00h

Català

Tokyo Shaking

Sinopsi

El terratrèmol més fort que ha viscut Tòquio desencadena el desastre de Fukushima. Alexandra pràcticament acaba d'aterrar al país procedent de França, per a treballar en un banc i ha d'afrontar aquest drama nuclear. Separada entre el seu treball i la seva família, defensarà l'honor i la paraula malgrat el terror i l'ansietat que es palpa en l'ambient.

Horaris: 

Dissabte 16 d'octubre: 20:30h
Diumenge 17 d'octubre: 19:30h
Dilluns 18 d'octubre: 21:30h

Més informació

El Teatre Casal Agramuntí és un equipament de titularitat municipal. Com a punt de referència de l'activitat cultural de la comarca de la Ribera del Sió. Aquest teatre ha tingut un gran èxit d'assistència i ha acollit a infinitat d'espectacles de tot tipus.

Es tracta d'un espai cultural polivalent, que dóna la possibilitat de situacions escèniques totalment diferents, com a teatre, música, dansa, cinema, concerts, actuacions musicals i altres gèneres.