Cinema Teatre Casal Agramunt
Cinema Teatre Casal Agramunt
Ronda dels Comtes d'Urgell
25310 - Agramunt
  • 973 390 057
  • info@circusa.com

Cartellera

Cuestión de justicia

Sinopsi

Explica la història real del jove advocat Bryan Stevenson (Jordan) i de la seva històrica batalla per la justícia. Després de llicenciar-se a Harvard, Bryan rep ofertes de feina molt lucratives. Però ell prefereix posar rumb a Alabama per defensar persones que han estat condemnades erròniament o que no tenien recursos per tenir una representació legal adequada, i ho fa amb el suport de l'activista local Eva Ansley (Larson). Un dels seus primers i més turbulents casos és el de Walter McMillian (Foxx), que el 1987 va ser sentenciat a la pena de mort per l'assassinat d'una noia de 18 anys, tot i que les proves demostraven ostensiblement la seva innocència. En els anys posteriors, Bryan es veu immers en un laberint de maniobres legals i polítiques i d'un racisme obert i descarat mentre lluita per Walter i altres com ell, tot i tenir-ho tot en la seva contra, inclòs el sistema legal.

Horaris: 

Dissabte 4 de juliol: 22:15h
Diumenge 5 de juliol: 20:00h
Dilluns 6 de juliol: 21:45h

Català

Las vidas de Marona

Sinopsi

Després de tenir un accident, una gosseta fa memòria i recorda els diferents propietaris que ha tingut al llarg de la seva vida. Amb la seva infalible empatia, Marona ha omplert de llum i d'innocència totes les llars on ha viscut. 

Horaris: 

Diumenge 5 de juliol: 17:30h
Dilluns 6 de juliol: 19:00h

Més informació

El Teatre Casal Agramuntí és un equipament de titularitat municipal. Com a punt de referència de l'activitat cultural de la comarca de la Ribera del Sió. Aquest teatre ha tingut un gran èxit d'assistència i ha acollit a infinitat d'espectacles de tot tipus.

Es tracta d'un espai cultural polivalent, que dóna la possibilitat de situacions escèniques totalment diferents, com a teatre, música, dansa, cinema, concerts, actuacions musicals i altres gèneres.