Cinema Teatre Casal Agramunt
Cinema Teatre Casal Agramunt
Ronda dels Comtes d'Urgell
25310 - Agramunt
  • 973 390 057
  • info@circusa.com

Cartellera

Català

Black Box

Sinopsi

Què va passar a bord del vol Dubai-París abans que s'estavellés als Alps? Mathieu Vasseu, un tècnic de la BEA, l'autoritat responsable de les recerques de seguretat en l'aviació civil, és l'investigador cap en aquest desastre aeri sense precedents. Error del pilot? Fallada tècnica? Acte terrorista?

L'acurada anàlisi de les caixes negres empenyerà a Mathieu a realitzar la seva pròpia recerca en secret. Encara no sap fins a on li portarà la seva cerca de la veritat.

Horaris: 

Dissabte 22 de gener: 18:15h
Diumenge 23 de gener: 19:30h

Mamá o papá

Sinopsi

Comèdia escrita i dirigida pel cineasta Dani de la Ordren, on narra la història de Flora (Mirin Ibarguren) i Víctor (Paco León), els pares que tot nen voldria tenir: afectuosos, moderns i divertits.

Però tot es torça el dia que decideixen divorciar-se i apareix l'oportunitat laboral de les seves vides, una cosa amb la que sempre havien somiat. És en aquest precís instant quan la custòdia dels seus tres fills es converteix en un problema, ja que cap dels dos està disposat a cedir. Així que, per ordre de la jutgessa, seran els nens els que hauran de decidir amb qui es queden: amb la mare o amb el pare.

A partir d'aquest moment, Flora i Víctor es declaren una guerra sense treva on tots dos faran tot el possible per no obtenir la custòdia dels seus fills.

Horaris: 

Dissabte 22 de gener: 20:30h
Diumenge 23 de gener: 17:00h
Dilluns 24 de gener: 21:30h

Més informació

El Teatre Casal Agramuntí és un equipament de titularitat municipal. Com a punt de referència de l'activitat cultural de la comarca de la Ribera del Sió. Aquest teatre ha tingut un gran èxit d'assistència i ha acollit a infinitat d'espectacles de tot tipus.

Es tracta d'un espai cultural polivalent, que dóna la possibilitat de situacions escèniques totalment diferents, com a teatre, música, dansa, cinema, concerts, actuacions musicals i altres gèneres.