Sala d'actes de l'Ajuntament de Balaguer
Plaça del Mercadal, 2
25600 - Balaguer
  • 973 445 200
  • info@circusa.com

Cartellera

Las brujas

Sinopsi

Narra la commovedora història d'un petit orfe, en Bruno, que, a finals de l'any 1967, se'n va a viure amb la seva àvia Spencer a Demopolis, un poble d'Alabama. El nen i la seva àvia tenen estranyes trobades amb algunes bruixes aparentment glamuroses però absolutament diabòliques, així que ella decideix marxar i emportar-se al noi a un hotel de luxe a la costa.

Per desgràcia, arriben exactament al mateix temps que la Gran Bruixota Hathaway que ha reunit els seus companyons de tot el planeta -que van d'incògnit- per a dur a terme els seus horribles plans.

Horaris: 

Dissabte 5 de desembre: 18:00h
Diumenge 6 de desembre: 19:00h
Dilluns 7 de desembre: 18:00h
Dimarts 8 de desembre: 17:00h

Català

Josep

Sinopsi

Febrer, 1939. El govern francès, davant l'onada de republicans que fugen d'Espanya per la dictadura de Franco, decideix confinar als espanyols en camps de concentració. En un d'aquests camps, dos homes traven una amistat separats per un filferro de pues. Un d'ells és Josep Bartoli, un il·lustrador que lluita contra el règim de Franco i que feia dibuixos en la premsa durant la República. En la seva estada en els camps de concentració, se les va enginyar per a aconseguir carbonets i continuar dibuixant.

Quan va poder abandonar aquest malson, Josep se'n va anar a Mèxic, on va mantenir una relació amb Frida Kahlo i va poder publicar el seu llibre, 'La vida en els camps de concentració', que incloïa dibuixos sobre els horrors de la postguerra.

Horaris: 

Dissabte 5 de desembre: 20:15h
Diumenge 6 de desembre: 19:15h
Dilluns 7 de desembre: 20:15h
Dimarts 8 de desembre: 19:15h