Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Teatre Cinema Armengol
Plaça Ramon Folch, 1
25250 - Bellpuig
  • 973 458 154
  • info@circusa.com

Cartellera

Català

Un sol radiant

Sinopsi

Mila, la seva germana gran i la seva mare, passen uns dies en una casa de pagès, aïllades del soroll del món. No obstant això, es respira a l'ambient una calma cada vegada més tensa, i els nervis estan a flor de pell. Les mirades incòmodes, els silencis i les absències revelen la imminència d'un fet irreversible, i per exorcitzar tot això Mila decideix organitzar una festa que s'anirà convertint, a mesura que s'acosta, en molt més que una simple celebració.

Horaris: 

Dissabte 15 de juny: 18:00h
Diumenge 16 de juny: 19:30h
Dilluns 17 de juny: 21:30h

Furiosa: de la saga Mad Max

Sinopsi

En un món postapocalíptic on tot ha perdut el seu valor, els pocs supervivents es guien per la llei del més fort. Sense estima per la vida, l'única cosa que desperta un brutal interès és la gasolina, sinònim de poder i objectiu de bandes armades fins a les dents i sense escrúpols. 

En aquest context coneixerem la història de l'arrebatadorament despietada, salvatge i jove Furiosa (Anya Taylor-Joy). 

Preqüela de Mad Max: Fury Road, que suposa -al seu torn- el cinquè lliurament de la franquícia creada per l'australià George Miller.

Horaris: 

Dissabte 15 de juny: 20:00h

Més informació

El Teatre Armengol és un teatre de Bellpuig construït l'any 1947, batejat aleshores com Teatre Goya i reobert l'any 2003 després de vint anys tancat. El nom de Teatre Armengol el porta en memòria de l'antic promotor i propietari de la sala, Josep Armengol i Roca.