Cinemes Majèstic
Cinemes Majèstic
Av. Catalunya, 56
25300 - Tàrrega
  • 973310730

Cartellera

Ferrari

Sinopsi

Biopic sobre Enzo Ferrari (Adam Driver), el fundador de l'escuderia i de la marca amb el mateix nom, que narra la vida de l'home que va revolucionar l'alta potència de l'automòbil esportiu italià i la seva apassionada relació amb la seva esposa Lina (Shailene Woodley).

Ambientada l'any 1957, mostra el complicat moment que van viure tant Enzo com la seva escuderia quan, competint a la Mille Miglia, un Ferrari es va estavellar i va provocar la mort de nou persones. I alhora, la lluita amb Maserati per la supremacia en la competició estava més latent que mai.

Horaris: 

Del 12 al 18 d'abril:
Divendres: --
Dissabte: 17:15 | 21:45h
Diumenge: 19:15h
Dilluns: 20:15h
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: --

Las cosas sencillas

Sinopsi

Vincent és un famós empresari dèxit. Un dia, l'avaria del seu cotxe en una carretera de muntanya interromp temporalment el seu ritme de vida frenètic. Pierre, que viu apartat del món modern enmig d'una naturalesa sublim, acudeix a ajudar-lo i li ofereix la seva hospitalitat. La trobada entre aquests dos homes oposats trastornarà les seves creences respectives i es descobriran rient. La pregunta és... en el fons, cadascú està vivint realment la vida que vol viure?

Horaris: 

Del 12 al 18 d'abril:
Divendres: 20:15h
Dissabte: 19:45h
Diumenge: 17:15h
Dilluns: 18:15h
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: --

Menudas piezas

Sinopsi

Candela va cometre l'error de pensar que l'ascensor social només funciona en una direcció, la de pujada. I ara, després d'un traumàtic i inesperat divorci, perd la seva feina de mestra en un col·legi d'elit. No li queda altre remei que tornar al barri del qual va sortir amb l'esperança de no tornar, demanant ajuda a la seva germana i la seva mare. 

Ara li toca recol·locar les peces de la seva vida, i buscar una segona oportunitat on poder començar de zero. La seva única opció passa per començar a fer classes en el seu antic institut, ensenyant a estudiants amb problemes d'integració, un grup de perdedors pel qual ningú dona un duro.

Horaris: 

Del 12 al 18 d'abril:
Divendres: 20:30h
Dissabte: 17:30 | 19:30 | 21:30h
Diumenge: 17:30 | 19:30h
Dilluns: 18:30 | 20:30h
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: --

Més informació

El Cine Majèstic és una sala de cinema a Tàrrega inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. L'edifici de gran envergadura pel que fa a l'estructura estilística de façana.