Espai Lluís Companys
Espai Lluís Companys
C-53 s/n
25331 - Tarròs
  • 973 570 233
  • info@espaicompanys.cat

Més informació

L'Espai Lluís Companys és un lloc de memòria històrica, un espai de patrimoni col·lectiu per evitar que tragèdies històriques tornin a succeir, connectat a l'actualitat i al seu entorn. Un espai viu, de coneixement i de debat.

L'exposició permanent, de recorregut temàtic i lliure, traça la vida de Lluís Companys, des dels seus orígens al Tarròs, fins al seu afusellament, descobrint així el seu pensament, com ideòleg i polític.

L'exposició inclou: reproduccions de fotografies, cartells, discursos i al·locucions (que, en molts casos, només es poden trobar als arxius) i museografia interactiva. Una sala amb llum tènue i so ambient submergeix el visitant en una experiència on el temps queda suspès.

De forma regular, es programen activitats complementàries que permeten ampliar el context històric i cultural de la mostra.

Horaris

Dijous, divendres i diumenges: de 10 a 14h
Dissabtes: de 10 a 14h i de 15 a 19h

Dies de portes obertes:
11 de setembre i 15 d'octubre

Dies de tancament:
1 i 6 de gener, 1 de maig, 24 de juny, 1 de novembre, 25 i 26 de desembre

Entrada

3€ general | 2€ reduïda
Gratuït: menors de 7 anys, persones amb discapacitat, persones en situació d’atur, guies oficials de turisme, periodistes, talonari cultural La Ruta del Císter (2x1)

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

L'Espai és completament accessible amb cadira de rodes i disposa de serveis adaptats. Es permet l'accés amb gossos guia.