Espai Lluís Companys
Espai Lluís Companys
C-53 s/n
25331 - Tarròs
  • 973 570 233
  • info@espaicompanys.cat

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

L'Espai és completament accessible amb cadira de rodes i disposa de serveis adaptats. Es permet l'accés amb gossos guia.

Horaris

Dijous, divendres i diumenges: de 10 a 14h
Dissabtes: de 10 a 14h i de 15 a 19h

Dies de portes obertes:
11 de setembre i 15 d'octubre

Dies de tancament:
1 i 6 de gener, 1 de maig, 24 de juny, 1 de novembre, 25 i 26 de desembre

Entrada

3€ general | 2€ reduïda
Gratuït: menors de 7 anys, persones amb discapacitat, persones en situació d’atur, guies oficials de turisme, periodistes, talonari cultural La Ruta del Císter (2x1)

Més informació

L'Espai Lluís Companys és un lloc de memòria històrica, un espai de patrimoni col·lectiu per evitar que tragèdies històriques tornin a succeir, connectat a l'actualitat i al seu entorn. Un espai viu, de coneixement i de debat.

L'exposició permanent, de recorregut temàtic i lliure, traça la vida de Lluís Companys, des dels seus orígens al Tarròs, fins al seu afusellament, descobrint així el seu pensament, com ideòleg i polític.

L'exposició inclou: reproduccions de fotografies, cartells, discursos i al·locucions (que, en molts casos, només es poden trobar als arxius) i museografia interactiva. Una sala amb llum tènue i so ambient submergeix el visitant en una experiència on el temps queda suspès.

De forma regular, es programen activitats complementàries que permeten ampliar el context històric i cultural de la mostra.