Jump to navigation
Durant els onze dies que dura aquesta iniciativa, els 22 establiments que presentaran les seves creacions culinàries són: Bar 1900, Trèvol, Barbar, Tastet del Reng, 7 & 9, Bar BKN, La Garrafeta, Dilema, Germany Burguer, Rúbies, La Vermuteria, Cherri Passtisseria cafeteria, Loana, El Pecat, Karma, Pessic, Can Miquel, Cal Carles, Barna 31, Les Roquetes, Andreu 2 i Racó Ibèric.Tots ells estaran assessorats pel xef Juan Pozuelo, amb l'objectiu d'oferir les tendències emergents que barregen el millor de la cuina tradicional amb la de fusió. Es podran degustar, per exemple, atípics canalons de confit d’ànec i foie, farcells d’albergínia, cruixent de pa bao amb calamars i maionesa, boletes de pollastre cruixents al curri, rols de pollastre, mini hamburgueses, coques de fruita, torrades de carpaccio de bacallà, ceviches de peix a la xilena o tulipes gelades de pebrots rostits salada.Cadascun dels participants, presentaran una tapa dissenyada expressament per a la ruta, que se servirà amb una San Miguel Especial o San Miguel 0,0% per 2,50 €.Un jurat format per experts gastronòmics puntuarà la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de cada tapa i seleccionarà d'entre totes la Millor Tapa 2018. A més a més, les tapes també podran valorar-se a través de l'aplicació mòbil www.estamosdetapas.com, sumant així puntuacions a les creacions en miniatura.
II Ruta Food Explorers a Balaguer Consulta el llibret de la ruta