Cristina Mongay
,
08/02/2018
Música

Escalfa motors la segona edició del No Surrender Festival

La iniciativa, impulsada i organitzada pel Josep Maria Pons, es tornarà a celebrar a Vilanova de Bellpuig els dies 29 i 30 de juny
No Surrender Festival

Foto: 

Albert Font Escribà
A partir d’avui ja es poden adquirir les entrades per la segona edició de No Surrender Festival, la iniciativa impulsada i organitzada pel Josep Maria Pons, regent del restaurant 'L'Estoneta Sala Boss' de Vilanova de Bellpuig

El festival en homenatge a Bruce Springsteen se celebrarà enguany els dies 29 i 30 de juny i tornarà a omplir de ritme la localitat lleidatana de Vilanova de Bellpuig.

En aquesta ocasió, els participants interpretaran i enregistraran la cançó ‘Badlands’ del mític cantant americà Bruce Springsteen, i ho faran sota la direcció del music lleidatà Antoni Tolmos.

Aquesta segona edició el No Surrender Festival tindrà un component més internacional, ja que ja han confirmat la seva assistència seguidors del Boss d’Israel, França, Alemanya i Irlanda. Fins i tot, està previst que un autocar amb ‘fans’ de ‘The Blood Brothers’, la banda europea més reconeguda de tribut a Bruce Springsteen, que actuarà el dissabte 30, viatgi a la localitat del Pla d’Urgell des d’Itàlia.

Pons, propietari del restaurant l’Estoneta de Vilanova de Bellpuig, recorda que gràcies a una votació popular a través de les xarxes socials, els participants van decidir interpretar la cançó ‘Badlands’ de Springsteen. 

Més protagonisme dels músics
L’objectiu del festival és incrementar la participació dels músics i, per fer-ho possible, l’organització permetrà que s’inscriguin també enguany instruments de vent, com ara saxos, a banda de cantants, guitarristes, baixistes i bateries, que ja hi van participar l’any passat.

De moment, l’organització del festival ha confirmat la presència del grup de versions lleidatà Tremendos i de George Mileson, que també s’incorpora a tasques d’assessorament tècnic i musical sota la direcció d’Antoni Tolmos.

No Surrender, festival solidari
Durant la primera edició del No Surrender Festival, el caricaturista i il·lustrador de la revista satírica ‘El Jueves’, Joan Vizcarra, va fer una caricatura de Bruce Springsteen que el No Surrender Festival va subhastar, destinant-ne els fons a l’ONG Proactiva Open Arms, a la qual l’organització va fer entrega de la recaptació.

La primera edició del No Surrender Festival, que es va dur a terme el juliol de 2017, va reunir més de 4.000 persones a Vilanova de Bellpuig, multiplicant per quatre la població de la localitat durant el cap de setmana que es va celebrar el festival.

El punt àlgid de l’esdeveniment es va produir quan 1.004 músics es van reunir per interpretar i enregistrar un videoclip amb la cançó ‘No Surrender’ del Boss. El vídeo, publicat a Youtube, té més de 225.000 visualitzacions i es va fer arribar al cantant de New Jersey.
 

Més informació: 

També et pot interessar