Vallsonora, festival, Àger, vall Àger, música, Noguera, juny, Surtdecasa Ponent

Foto: 

Cedida
Un dels concerts de Vallsonora d'edicions passades

Els 6 imperdibles del festival Vallsonora

Surtdecasa Ponent us proposa els 6 concerts imperdibles de Vallsonora
Cristina Mongay
,
06/06/2016
Música
El Vallsonora és un festival de música i cultura que es celebra a la Vall d’Àger. Aquesta quarta edició tindrà a lloc els pròxims 24 i el 25 de juny. Un any més permetrà descobrir alguns dels racons amb més encant d'Àger, com ara l'Ermita de la Mare de Déu de Pedra, el Castell-Col·legiata de Sant Pere i el Centre d'Observació de l'Univers, i alguns dels artistes més creatius de l’escena independent. No te'n vols perdre cap detall? Llegeix i comparteix les nostres recomanacions.

1. Nacho Umbert
Consagrat com el cantautor més atípic del país, Nacho Umbert basarà la seva actuació a Vallsonora en el seu tercer àlbum, titulat “Familia”. Aquest que conté nou cançons que giren al voltant del concepte que li dóna títol i ens enfronta el nostre passat, present i futur. Nacho Umbert torna per entregar-nos la seva versió més intimista i emotiva per explicar-nos històries plenes de realisme.
Quan? 24 de juny2. Joan Colomo
Considerat com el nou referent de la nova cançó protesta, el nou rock català i el nou indie nacional. Joan Colomo és un trobador dels nostres temps. Lírica encertada rodejada d’una música que mostra que amb “Sistema” ha assolit la estranya maduresa d’aquell que ja no es creu res i que alhora ho sap tot.
Quan? 24 de juny3. I Am Dive
“Wolves”, el seu últim disc, és una joia del pop espanyol recent. Les seves cançons ens transporten de la seva Sevilla natal cap a indrets nòrdics, freds, nevats. Immersos en la producció del seu nou disc i viatjant per tot el món amb la seva música, faran una parada especial al Vallsonora.
Quan? 24 de juny4. Maria Arnal i Marcel Bages +ATZUR
Cultura lliure, aquest és un dels objectius que volen remarcar quan agafen peces enregistrades de la tradició ibèrica i les interpreten amb la captivadora veu de la Maria i la guitarra elèctrica d’en Marcel. Només cal escoltar la seva “Verbena” per a entendre que no es tracta de recuperar o actualitzar peces clàssiques sinó simplement de continuar la transmissió d’una cultura que traspassa generacions i que ells volen cantar amb la seva pròpia veu.
Quan? 25 de juny5. L’Hereu Escampa
En Carles i en Guillem abracen les seves arrels rurals i les transmeten al públic amb volum i distorsió. Punk de la casa, crits que arriben des de La Plana i ens recorden que la gent de la nostra terra té coses a dir i ganes de dir-les ben fort. La maduresa no té res a veure amb la moderació i ells segueixen apostant per la força bruta que els ha portat fins aquí.
Quan? 25 de juny6. Jansky
Es pot ballar la poesia? “éSSER ELèCTRIC” confirma que és més que possible. El resultat d’entrelligar la flauta de Jaume Reus i la veu de Laia MaLo amb bases electròniques és un viatge a un espai desconegut. Jansky ens ajudaran a descobrir un món oníric i digital; melodies i versos que ens allunyen del nostre cos i l’alliberen per tal que es deixi portar pel ritme.
Quan? 25 de juny

  • imatge de control 1per1

Més informació: 

A

També et pot interessar