,
11/06/2020
Editorial
Nou portal web de Surtdecasa
Foto:
Cedida

Estrenem web!

Aquesta pandèmia mundial provocada per la Covid-19 que ens ha tocat viure, que ho ha aturat tot i ens ha fet valorar la importància de les petites coses, de tot allò que crèiem imperdible i que se'ns ha prohibit d'un dia per l'altre, també ha coincidit amb el 10è aniversari de la posada en marxa del nostre mitjà cultural digital Surtdecasa.cat. Un portal web que, en aquest temps, ha madurat, ha canviat, ha crescut i ha après (i molt!) de les dificultats i les oportunitats que, com a la vida, et vas trobant pel camí. 

Avui, dijous 11 de juny del 2020, més tard del previst, però amb tota la il·lusió del món, estrenem nova web! Amb una nova imatge, més adaptada als dispositius mòbils i amb més dinamisme i versatilitat que les anteriors versions. Amb l'usuari com a centre i la cultura de proximitat com a protagonista. Perquè creiem - ara encara més - amb la força de la cultura com a eina de transformació social, com a motor d'un futur més humà, més sostenible i més feliç. 

Encetem, després d'aquests mesos foscos, complicats i incerts, una nova etapa amb la celebració dels 10 anys - que es diuen aviat! - d'un Surtdecasa incansable i optimista que seguirà treballant i fent xarxa per construir un món millor. Sempre al vostre costat i amb el territori, la gent i la cultura com a principal raó de ser. Benvinguts i gràcies! 

En aquest blog volem recollir les experiències vinculades al projecte durant aquest any 2020, així com altres records viscuts durant els 10 anys que Surtdecasa porta treballant per la cultura de forma col·lectiva i en xarxa. Veus, testimonis, reflexions i emocions que descriuen el dia a dia d'un viatge vital d'un equip de professionals que viuen connectats amb les seves comunitats artístiques més properes.

27/04/2021
Encara estem amb una mena de ressaca dolça de la Festa d'aniversari dels 10 anys de Surtdecasa, d'aquest passat dissabte 24 d'abril a Roquetes. 
08/04/2021
L'Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre té en marxa la campanya 'Posem-nos cara', un projecte audiovisual que mostra les entitats i iniciatives d’Economia Social i Cooperativa de les Terres de l’Ebre que han crescut amb l’Ateneu durant els últ
22/10/2020
Ningú hauria dit que celebraríem els 10 anys de vida de Surtdecasa en un context com el que estem vivint, en què tot indica que potser és millor dir Quedatacasa que Surtdecasa.
11/06/2020
Aquesta pandèmia mundial provocada per la Covid-19 que ens ha tocat viure, que ho ha aturat tot i ens ha fet valorar la importància de les petites coses, de tot allò que crèiem imperdible i que se'ns ha prohibit d'un dia per l'altre, també ha coin