,
11/06/2020
Editorial
Nou portal web de Surtdecasa
Foto:
Cedida

Estrenem web!

Aquesta pandèmia mundial provocada per la Covid-19 que ens ha tocat viure, que ho ha aturat tot i ens ha fet valorar la importància de les petites coses, de tot allò que crèiem imperdible i que se'ns ha prohibit d'un dia per l'altre, també ha coincidit amb el 10è aniversari de la posada en marxa del nostre mitjà cultural digital Surtdecasa.cat. Un portal web que, en aquest temps, ha madurat, ha canviat, ha crescut i ha après (i molt!) de les dificultats i les oportunitats que, com a la vida, et vas trobant pel camí. 

Avui, dijous 11 de juny del 2020, més tard del previst, però amb tota la il·lusió del món, estrenem nova web! Amb una nova imatge, més adaptada als dispositius mòbils i amb més dinamisme i versatilitat que les anteriors versions. Amb l'usuari com a centre i la cultura de proximitat com a protagonista. Perquè creiem - ara encara més - amb la força de la cultura com a eina de transformació social, com a motor d'un futur més humà, més sostenible i més feliç. 

Encetem, després d'aquests mesos foscos, complicats i incerts, una nova etapa amb la celebració dels 10 anys - que es diuen aviat! - d'un Surtdecasa incansable i optimista que seguirà treballant i fent xarxa per construir un món millor. Sempre al vostre costat i amb el territori, la gent i la cultura com a principal raó de ser. Benvinguts i gràcies! 

En aquest blog volem recollir les experiències vinculades al projecte durant aquest any 2020, així com altres records viscuts durant els 10 anys que Surtdecasa porta treballant per la cultura de forma col·lectiva i en xarxa. Veus, testimonis, reflexions i emocions que descriuen el dia a dia d'un viatge vital d'un equip de professionals que viuen connectats amb les seves comunitats artístiques més properes.

11/06/2020
Aquesta pandèmia mundial provocada per la Covid-19 que ens ha tocat viure, que ho ha aturat tot i ens ha fet valorar la importància de les petites coses, de tot allò que crèiem imperdible i que se'ns ha prohibit d'un dia per l'altre, també ha coin