,
08/04/2021
Editorial
Les oficines centrals de Surtdecasa

Surtdecasa al 'Posem-nos cara' de l'Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre

L'Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre té en marxa la campanya 'Posem-nos cara', un projecte audiovisual que mostra les entitats i iniciatives d’Economia Social i Cooperativa de les Terres de l’Ebre que han crescut amb l’Ateneu durant els últims anys.

La campanya té l'objectiu de mostrar el rostre d’aquelles persones que estan al darrere de l’Economia Social i que siguin elles mateixes qui expliquin què fan i les seves motivacions.

En el nostre cas mostrem, des de les oficines centrals a Roquetes (Baix Ebre), a què ens dediquem, quins serveis oferim i quines són les nostres raons de ser. Cultura de proximitat, comunicació propera i il·lusió per fer créixer el territori des d'una perspectiva social, sostenible i conscient. Celebrem, a més, els 10 anys de Surtdecasa.cat, el projecte central de la nostra cooperativa, i això, tot i trobar-nos enmig d'una pandèmia mundial, ens fa sentir més orgulloses i felices que mai de la nostra feina i trajectòria. 

Si ens voleu conèixer de més a prop i posar-nos cara, aquí hi som! Encantades d'existir! 

 

 

Web Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre
Campanya Posem-nos cara

En aquest blog volem recollir les experiències vinculades al projecte, fites, opinions de l'equip, així com reflexions i emocions que descriuen el dia a dia d'un viatge vital d'un conjunt de professionals que viuen connectats amb les seves comunitats artístiques més properes.

14/09/2022
Aquest mes d'agost (amb les dades de l'OJD acabades de sortir del forn!), Surtdecasa ha batut el seu rècord d'audiència aconseguint 266.944 usuaris únic
27/04/2021
Encara estem amb una mena de ressaca dolça de la Festa d'aniversari dels 10 anys de Surtdecasa, d'aquest passat dissabte 24 d'abril a Roquetes. 
08/04/2021
L'Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre té en marxa la campanya 'Posem-nos cara', un projecte audiovisual que mostra les entitats i iniciatives d’Economia Social i Cooperativa de les Terres de l’Ebre que han crescut amb l’Ateneu durant els últ
22/10/2020
Ningú hauria dit que celebraríem els 10 anys de vida de Surtdecasa en un context com el que estem vivint, en què tot indica que potser és millor dir Quedatacasa que Surtdecasa.
11/06/2020
Aquesta pandèmia mundial provocada per la Covid-19 que ens ha tocat viure, que ho ha aturat tot i ens ha fet valorar la importància de les petites coses, de tot allò que crèiem imperdible i que se'ns ha prohibit d'un dia per l'altre, també ha coin