,
14/09/2022
Editorial

Surtdecasa tanca l'estiu líder entre els mitjans digitals culturals a Catalunya i el dotzè entre els generalistes

Aquest mes d'agost (amb les dades de l'OJD acabades de sortir del forn!), Surtdecasa ha batut el seu rècord d'audiència aconseguint 266.944 usuaris únics, situant-se així per primera vegada com el primer digital de cultura del país, per davant de Time Out Barcelona, Catorze, Núvol i Descobrir.cat.

A més, és el dotzè entre els mitjans generalistes, just després de mitjans digitals com elperiodico.cat, beteve.cat o l'ara.cat entre d'altres. Surtdecasa ha tancat el mes d'agost amb 846.059 pàgines vistes, amb una permanència a la web de gairebé dos minuts, una xifra superior a la mitjana.

Aquesta fita situa el mitjà en el seu màxim rècord de visites, especialment després d'un període de pandèmia on l'activitat cultural va caure en picat i el mitjà va poder mantenir la seva activitat tot i la disminució de les vendes en publicitat i l'oferta cultural.

Surtdecasa.cat, actualment, compta amb nou edicions territorials a tot Catalunya (Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona, Ponent, Catalunya Central, Penedès, Empordà, Girona, Pirineu i Barcelona) i, el proper mes d'octubre, coincidint amb els 12 anys de posada en marxa del projecte, presentarà públicament un nou projecte vinculat.

GRÀCIES per fer-ho possible!

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

14/09/2022
Aquest mes d'agost (amb les dades de l'OJD acabades de sortir del forn!), Surtdecasa ha batut el seu rècord d'audiència aconseguint 266.944 usuaris únic
27/04/2021
Encara estem amb una mena de ressaca dolça de la Festa d'aniversari dels 10 anys de Surtdecasa, d'aquest passat dissabte 24 d'abril a Roquetes. 
08/04/2021
L'Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre té en marxa la campanya 'Posem-nos cara', un projecte audiovisual que mostra les entitats i iniciatives d’Economia Social i Cooperativa de les Terres de l’Ebre que han crescut amb l’Ateneu durant els últ
22/10/2020
Ningú hauria dit que celebraríem els 10 anys de vida de Surtdecasa en un context com el que estem vivint, en què tot indica que potser és millor dir Quedatacasa que Surtdecasa.
11/06/2020
Aquesta pandèmia mundial provocada per la Covid-19 que ens ha tocat viure, que ho ha aturat tot i ens ha fet valorar la importància de les petites coses, de tot allò que crèiem imperdible i que se'ns ha prohibit d'un dia per l'altre, també ha coin