,
06/05/2020
Els artistes parlen
Kids From Mars
Foto:
Joan Vissi

Kids From Mars (músics)

Kids from Mars és una banda molt jove de Blanes formada per l’Óscar i en Roger que, amb només 15 i 16 anys, es van presentar en societat el 2019 amb un primer EP de títol '</3' (Luup Records). Ara, en ple confinament, han publicat el seu segon EP 'I Don't Know What You Feel but I Feel It Too', també a Luup Records.

- Com esteu vivint el confinament?
A estones bé i a estones fatal, infernal. Trobem moltíssim a faltar a la nostra gent, parlem cada dia però estem impacients per matar-los a petons i abraçades quan sigui l'hora.

- Què feu en el vostre dia a dia que no féssiu abans?
Pensar i pensar i pensar, i no parar. A vegades entrem en una mena de loop que no ens deixa tranquils. Trobem a faltar les distraccions i els estímuls que ens despistaven abans.

- Què creieu que heu après d'aquesta època a casa?
Hem après a aprofitar al màxim els moments que, a primera vista, semblen simples. Com les estones amb els col·legues a la platja. Ho apreciarem molt més quan tot això acabi.

- Com us imagineu la vida després?
Esperem que tot torni a la normalitat el més ràpid possible encara que creiem que després del que ha passat, la gent estarà insegura i possiblement no surti tant.

- Què és el que més us ha impressionat aquests dies?
Lo ràpid que passa el temps quan realment fas coses que t'agraden.

- Ja per acabar, podeu recomanar una pel·lícula que hàgiu vist últimament?
Recomanaríem el documental de Travis Scott, 'Look Mom I Can Fly' de Netflix. És brutal!

* Més info:
Instagram Kids From Mars
Web Luup Records

 

 

Volem parlar amb els artistes perquè ens expliquen com estan vivint el confinament i com interpreten el món que vindrà després d'aquesta crisi.

03/06/2020
Carme Cruelles Rosales (La Ràpita, 1971) és llicenciada en Filologia Catalana per la URV de Tarragona i actualment és professora a l’institut Els Alfacs de la Ràpita.
01/06/2020
El cantautor Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) publicava a principis d'any, l'EP 'XL' (U98, 2020) i actualment, es troba pre
27/05/2020
Després del seu primer treball 'Lucid Dream' i l'EP
25/05/2020
Va nèixer a Roquetes el 1964. És il·lustrador. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, va viure tres anys a Berlín, on es va especialitzar en tècniques d'impressió i gravat al centre Künstlerhaus Bethanien.
24/05/2020
L'abanderat del flow submarí, Red Pèrill, alter ego del músic i compositor Marc Mateu (Igualada, 1980), ha publicat recentment l'EP 'Safari' que completa el díptic amb el pu
21/05/2020
Després de tancar la triologia Arrel Trinitat el passat 2019, amb 'Altres semideus' (LaBreu Edicions); la poeta Anna Gual (Vilafranca del Penedès, 1986) ha pu
19/05/2020
Èric Vinaixa (Barcelona, 1977), originari de Miravet, ha passat bona part del confinament fent directes amb molt d'èxit a través d'Instagram. Amant de les arrels pop, rock, blues i soul, l'artista, gran admirador de les grans estrelles del rock, d