AGENDA
Música
anna_roig_surtdecasa
2014
Dissabte 8 de novembre, 21h
  • Terrassa
Auditori Municipal

Anna Roig i l'ombre de ton chien

Anna Roig ve a presentar el seu nou espectacle 'Un pas i neu i un pas', que va molt més enllà del simple concert de presentació del disc homònim. Anna Roig s'ha rentat la cara i presenta un espectacle molt més madur i personal, allunyat de l'estètica francesa a què ens tenia acostumats. En el seu disc, tot i que musicalment segueix la línia de l'anterior, ja es pot veure en les lletres com ha evolucionat la seva trajectòria: històries més personals, sense delegar les històries en altres personatges, sinó enfrontant-se amb la realitat cara a cara. 

A l'Auditori veurem una Anna Roig més senzilla, menys disfressada, més cantant i menys actriu, però amb la qualitat i la tendresa com a banderes, això no canvia. A més, els assistents tindran l'oportunitat de veure l'estrena del Making Off de l'espectacle i a més, oferiran al públic una copa de vi de la D.O. Penedès. Una oportunitat immillorable per gaudir de la música d'aquest conjunt d'Igualada. 

Gairebé no queden entrades! Pots comprar -les aquí.

Et pot interessar

Mecano
Divendres 3 de maig, 20:30h
Lleida
Espectacle 'Melancolia' de JuanCallate
Dijous 6 de juny, 21:30h
Sarrià de Ter
Espectacle Medieval 'Justa i Honor'
Dissabte 4 de maig, 22h
Montblanc
Musical 'Estela i la clau màgica' - Amposta 2019
Dissabte 4 de maig, 17 i 20h
Amposta
Aquelarre
Del 30 d'agost a l'1 de setembre
Cervera
Ventura
Diumenge 16 de juny
Palafrugell
Big Drums
Divendres 26 d'abril, 20:30h
Sallent
Espectacle de dansa 'Viatge al centre de la Terra' a càrrec de Roseland Musical, una versió lliure de la novel.la de Julio Verne.
Diumenge 28 d'abril, 19h
Blanes