Espectacles
,
2015
Del 20 al 22 de novembre
L'Alternativa
Sabadell

'No apostis pels anglesos'

Tres amics urbanites d'uns trenta anys es troben d'amagat entre setmana per compartir i gaudir de les apostes a la lliga anglesa. Aquell dia només queda una aposta per resoldre, un únic partit de la PremierLeague, amb 3 resultats possibles. El partit avança i el resultat va variant. La passió futbolística i la pròpia tensió de l'aposta fa caure totes les màscares i els tres personatges desvetellen la seva autèntica realitat. El desenllaç és un adéu al passat, a allò fals que els unia, una mort, però també un renaixement, una benvinguda a allò nou i esperançador que s'obre davant de cadascú d'ells. 

Preestrena abans d'anar a La Villarroel

Partizan Teatre ens presenta aquest text de l'autor serbi Vladimir Djurdjevic inèdit a Catalunya. Estrenat ara fa 8 anys al Beogradsko Dramsko Pozoriste de Sèrbia on porta en cartellera desde llavors amb un èxit absout esgotant entrades en totes les funcions.

Per aquesta adaptació al català, Partizan Teatre ha format un equip de luxe on els seus components, llicenciats tots a l'Institut del Teatre, tenen una llarga trajectòria en els milors escenaris catalans. En el cas de David Olivares i Òscar Garcia, els podem reconèixer també per treballar en els programes de "Polònia" i "Crackovia" de Tv3.

Autor: Vladimir Djurdjevic
Traductora: Laura Piqué
Direcció: Dusan Tomic
Intèrprets: David Olivares, Oscar Garcia i Jose Pérez
Producció: Partizan Teatre

Del 20 al 22 de Novembre
Divendres i dissabte 22:00h / Diumenge 19:00h

Preu: 10€