Foto: 

Cedida
Els carrers de Sabadell engalanats per la fira Medievalia

Sabadell és Medievalia

Els carrers de Sabadell s’ompliran de mercats, trobadors i cavallers aquest cap de setmana
Surtdecasa Vallès Occidental
,
13/05/2015
Fires i festes
Els mercats medievals són tot un clàssic a terres catalanes. Sabadell se suma a aquesta tradició amb una festa que pren trets característics de l’època medieval. Segons els jaciments que s’han trobat a la ciutat, es creu que la ciutat romana d’Arraona va sobreviure fins a l’Edat Mitjana, i la fira pren alguns elements d’aquesta tradició, com ara el Senyor d’Arrahona (en la seva escriptura antiga). La fira és una manera única de mirar la ciutat, gaudint dels carrers i places d’una forma diferent, i deixant-se emportat per colors i aromes que no es troben cada dia a la ciutat vallesana. Us deixem amb 5 propostes per perdre-us per Medievalia.

Històries al Mercat
El nostre imaginari medieval està farcit princeses i cavallers, però la realitat era ben diferent. El col·lectiu “Teatre Ciervo” ofereixen les històries medievals del 99%, farcides de personatges reals o mitològics que poblaven les històries i els carrers de cada vila. Descobriu-los tot passejant pel mercat i, quan us els creueu, deixeu-vos seduir per les seves narracions. 

Symphoniacs
L’espectacle itinerant farcit de trovadors, bestiar i malabaristes estarà recorrent els carrers d’Arrahona durant tot el cap de setmana. Busqueu-los o simplement trobeu-los, escolteu-los, observeu-los i gaudiu de l’espectacle!

Desafiament del senyor d’Arrahona
Després de mil batalles i tornejos, el Senyor d’Arrahona, conegut com l’Invencible, torna a casa per coronar-se com el cavaller més valent del món. Serà capaç de vèncer a tots els qui li plantin cara? L’espectacle va a càrrec de la companyia “Els malnascuts” i serà a la “Plaça del Poble”. Es podrà veure tant dissabte com diumenge a les 12:30 i a les 17h.

Elaboració de cervesa artesana.
El cerveser Xavi Redón, de Cerveses Ausesken ens ensenyarà tot allò que fa falta per elaborar la pròpia cervesa a casa nostra. Un costum mil·lenari que està reviscolant arreu i que està omplint els bars amb cerveses d’alta qualitat i de kilòmetre zero. Es pot fer el taller sencer per 70€ o bé un tast guiat per només 2€ a les hores en punt a partir de les 10h.
Lloc: Plaça del Gas (Parada Moixeró)

Joc de Trons
Si sou fanàtics de la sèrie, el Festival de Sèries us porta allò que necessiteu. Diverses activitats ambientades en la saga literària (o la ficció televisiva). Descarregueu el vostre odi contra el rei més sàdic amb “Tir al Joffrey”, o fingiu ser els vostres personatges preferits amb el Photocall que han muntat al carrer Sant Quirze. Dissabte, a més, podreu gaudir de “La Gran Boda Roja”, un sopar amb trivial sobre la saga per coronar el gran expert en Joc de Trons. 

A

També et pot interessar