Nadó

Foto: 

Cedida

Els 5 imperdibles de la fira de bebès més important de Catalunya

ExpoNadó tindrà lloc del 6 al 8 de desembre a Fira Sabadell
Surtdecasa
,
02/12/2019
Família
Arriba el Nadal i amb ell la fira de bebès a l'aire lliure més important de Catalunya. ExpoNadó ofereix tres dies d'estímuls al voltant dels més petits de la casa, ja sigui a través de cursos, tallers, xerrades, actuacions, concursos, sorteigs o animacions infantils. Aquesta fira, que ja ha tingut lloc en diferents emplaçaments catalans, arriba ara a Sabadell del 6 al 8 de desembre. Mayra Adell, organitzadora de l'esdeveniment, destaca l'ambient nadalenc que es gaudirà durant tot el cap de setmana. Us hem destacat allò més atractiu!

1. Més de 100 activitats en 3 dies
Un cop arribeu a la Fira és necessari que mireu bé tota la programació d'activitats per elegir aquelles que més s'adaptin a les vostres necessitats o als membres de la vostra família. En concret, tant les xarrades com les actuacions tindran lloc a l'auditori; també hi haurà una sala de tallers per a embarassades on s'explicaran aquelles temàtiques que siguin d'interès per les persones que estan esperant convertir-se en pares i mares. A banda, hi haurà un altre espai reservat per aquells que ja ho han estat i que volen conèixer com cuidar i fer créixer millor els petits de la casa.

2. Zones de jocs infantils
Com ja sabem, el que mou els infants és el joc, i aquesta Fira dedica molts recursos als espais de joc on els més petits puguin desenvolupar la seva creativitat mentre es fan preguntes i intenten resoldre enigmes. A més, nens i nenes podran gaudir de zones de joc de marques reconegudes com Fisher Price, d'una zona d'inflables o d'un espai de tallers nadalencs, per anar potenciant la màgia d'aquesta època.

3. La Casa del Pare Noel i el tió
Com a novetat, en aquesta versió de la fira ambientada en el Nadal trobaran la casa del Pare Noel, una sala pensada com si fos l'habitatge del famós personatge llegendari per a que els més petits escriguin la seva carta acompanyats dels elfos màgics i es traslladin per un moment a Lapònia, ben prop del Pol Nord, per compartir impressions amb aquest robust home vestit de vermell. A més, la fira també comptarà amb l'emblema del Nadal català, un tió gegant de 5 metres amb regals per a tots els nens i nenes que s'hi apropin.4. La millor moda infantil
Quatre mil metres quadrats que recullen tot allò que necessiten mares i pares des de l'embaràs als 4 anys del bebè. Hi trobareu novetats de temporada del món de la moda infantil i la puericultura, productes a preus molt atractius, conferències informatives, i serveis per a pares i mares. Si voleu fer compres de roba abans de Nadal, aquesta és una bona oportunitat per fer-ho, així com adquirir alguns dels regals per regalar a família i amics.

5. Els que estan esperant ser mares i pares
A totes aquelles persones que es plantegen en un futur pròxim l'aventura de ser pares, o els que ja han començat el compte enrere, també trobaran a ExpoNadó un espai per compartir experiències, per trobar documentació d'utilitat o productes que potser mai s'havien imaginat que existien. Tot un repertori d'activitats per anar posant-se en situació i començar a imaginar-se el canvi de vida que s'espera.

  • imatge de control 1per1

Més informació: 

Web ExpoNadó
Facebook ExpoNadó

A

També et pot interessar