Espectacles
,
2019
Divendres 26 d'abril, 20h
La Caldera
Barcelona

CCC#21: Societat Doctor Alonso

Càpsules de Creació en Cru són moments de trobada amb els creadors residents al centre pensats per compartir, de manera confortable i distesa, la seva pràctica artística i l’estat actual dels seus projectes.

En aquesta sessió amb l'obra 'Desplegar a Andrei' de la Societat Doctor Alonso, peça que neix com un diàleg escènic amb la pel·lícula Andrei Rublev del director de cinema rus Adrei Tarkovski que vam estrenar el 2016 a Temporada Alta.

En aquest cas, volem revisitar la peça doncs pensem que hi ha molts moments formals, sonors i materials en escena sobre els que volem seguir investigant per aprofundir en el diàleg amb la pel·lícula. Per nosaltres és una oportunitat de reescriure d'alguna manera la peça i entendre-la millor. Andrei Rublev pren com a punt de partida i títol la pel·lícula Andrei Rublev de Tarkovsky rodada en 1966, on el pintor iconoclasta Andrei Rublev (1360 - 1427) realitza un llarg viatge en la Rússia medieval per pintar els frescs de la catedral de l'Asunción del Kremlin.

L'obra del singular pintor, amb el seu estil iconogràfic únic, provoca en l'espectador un impacte i recolliment interior a causa de l'ús de la perspectiva invertida, que ens parla de l'art no com un retrat de la realitat sinó com una realitat entre les realitats.

Preu: 

Entrada lliure amb aforament limitat

Més informació: 

  • imatge de control 1per1