AGENDA
Música
Mourn
2019
Dijous 28 de març, 20h
  • Barcelona
La Pedrera

Concert de Mourn & Carla Pérez

En el marc del cicle de concerts Pedrera Artlab, sessió d’alt voltatge amb la música del quartet Mourn i les fotografies de la seva guitarrista i cantant Carla Pérez. Joventut i talent amb un dels grups catalans d'indie rock amb més projecció internacional.

Sinopsi: 

Mourn
El quartet català Mourn va irrompre en escena el 2014 amb el disc 'Mourn' de debut, una obra de rock indie angular i lirisme molt directe i sincer. Un treball lliurat amb confiança per quatre maresmencs en els seus anys d'adolescència. Dos anys més tard van tornar amb el magnífic 'Ha, Ha, He.', on van demostrar ser dignes dels primers elogis, aixafant qualsevol dubte que quedés de la capacitat musical de la banda. 

Enfrontant el tipus d'obstacles que podrien, comprensiblement, descarrilar la carrera d'una banda incipient, Mourn en canvi va seguir endavant i de manera típica van aconseguir aprofitar la seva ira, frustració i passió dels últims dos anys per a convertir-se en música. Ara, acabat d'alliberar dels seus lligams legals, Mourn està de tornada en plena vigència per a compartir el seu tercer àlbum complet, 'Sorpresa Família'.

Carla Pérez
Guitarra i cantant del grup Mourn, fotògrafa del dia a dia i apassionada de l'acte de pintar. Les seves exposicions anterios van ser fotogràfiques: 'Them' (Barcelona, 2015) i "my first jet lag" (Barcelona, 2015), aquesta última amb col·laboració amb Polaroid Originals. La seva única exposició pictòrica va ser amb el seu amic i artista Albert Riera Galceran a Servicio Continuo (Barcelona, 2016) anomenada "ZOO" on varen presentar un conjunt d¡obres de caràcter abstracte, on la gestualitat, el moviment i l'harmonia dels colors eren els protagonistes. Va publicar un quadern fotogràfic amb l'editorial barcelonina Terranova 'I Saw Three Different Moons Tonight' (Barcelona, 2015) mostrant les fotografies que va fer en la primera gira nord-americana del seu grup, també va autopublicar-se un llibre de totes les fotografies que va captar l'any 2016 anomenat '2'. Ha col·laborat en publicacions com Terra Firma, Metal Magazine, Zatro Magazine i amb marques com Oballou i The Nude Label. També va crear un vídeo art per a la marca Paloma Wool 'BCN' (Barcelona, 2016) i ha projectat el seu vídeo-diari 'Walk Then Fall' en el Cercle de Belles Arts de Madrid. 

Preu: 

 

8€ (comprar entrades aquí)

Organitza: 

Fundació Catalunya La Pedrera

Més informació: 

Et pot interessar

I’m a Soul Woman, gospel, jazz, rhythm & blues,  soul 
Divendres 28 juny, 00:15h
Banyoles
Revetlla de Sant Joan a Riudoms, 2019
Diumenge 23 de juny
Riudoms
Exposició 'Arrugats' d'Isabel Boltà
Del 17 de maig al 30 de juny
Tarragona
Festes de Sant Joan - L'Ampolla 2019
Del 19 al 25 de juny
L'Ampolla
XII Festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu, 2019
Del 25 al 28 de juliol
Esterri d'Àneu
No Surrender Festival
Dissabte 29 de juny
Vilanova de Bellpuig
Exposició 'Un reusenc a la Guerra del Rif', fotografies de Macià Ferrando Roca en la guerra del Rif
Del 28 de març al 28 de setembre
Reus
Dimarts 13 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell