Música
,
2019
Dijous 19 de desembre, 20:30h
Monestir de Pedralbes
Barcelona

Concert de Nadal 'Set estampes nadalenques'

Concert de Nadal 'Set estampes nadalenques', a càrrec del Cor Lieder Càmera, qui presenta set estampes de temàtica nadalenca que il·lustren els principals aspectes de la festivitat: la benvinguda, la mare, el naixement, el pare, l’infant, els innocents i la cloenda. El concert, interpretat a cappella, té com a eix les composicions de Josep Ollé i Sabaté. Així mateix, inclou cançons populars i composicions originals i arranjaments de Manuel Oltra, Salvador Mas, Ernest Cervera i Josep Vila Casañas, així com peces de Palestrina i Alfred Desenclos, entre altres autors.

Un programa en el qual el Cor Lieder Càmera mostra la seva increïble versatilitat de colors i textures vocals, amb una interpretació que explora l’acústica espacial a través de subtils apunts escènics.

Sinopsi: 

Al monestir de clarisses de Santa Maria de Pedralbes el culte a la Verge té una importància cabdal. El Nadal i l’Epifania són dos dels temps marians per excel·lència de l’Església cristiana; Maria és una mare amatent i atenta al seu fill i, alhora, tron de saviesa. Franciscans i clarisses van ser els introductors de la tradició del pessebre al segle XIII. Així doncs, des dels orígens del monestir, el pessebre i la litúrgia de Nadal han representat un moment culminant en el cicle anual de la comunitat, juntament amb la celebració de la Pasqua.

Preu: 

12€ (comprar entrada aquí - enllaç)
*El concert és a l'església del monestir. La recollida d'entrades serà a la taquilla del museu. Els que hagueu comprat l'entrada per internet podeu fer cua directament a l'església amb el comprovant.

Inscripcions: 

reservesmonestirpedralbes@bcn.cat
Telèfon: 93 256 34 27

Fitxa tècnica: 

Intèrprets: Cor Lieder Càmera
Director: Josep Vila i Casañas

Organitza: 

Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Col·labora: 

Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1