AGENDA
Espectacles
Espectacle 'Pink Fish' d'Ana Borrosa
2019
Dimecres 13 de novembre, 20h
  • Barcelona
La Pedrera - Casa Milà

Espectacles 'Pink Fish' d’Ana Borrosa + 'Get No' d’Irene Garcia

En el marc de l'onzena edició del cicle Dansa Ara a La Pedrera, programa doble amb les propostes de dues joves coreògrafes amb una interessant trajectòria ascendent. Creadores que comparteixen generació, gènere i una coreografia al servei de la narració de situacions i neguits totalment contemporanis: 

- 'Pink Fish' d'Ana Borrosa
- 'Get No' d'Irene García

Sinopsi: 

'Pink Fish' és una obra de dansa contemporània per a quatre ballarines. El seu punt de partida és el peculiar món de la natació sincronitzada, a partir del qual s’intenta posar en evidència la cara fosca i malalta d’una societat acolorida (auto)medicada, maquillada i sempre somrient. La referència a la natació sincronitzada és com a exemple de tots els esports paternalment adjudicats a la feminitat. 

Un petit ecosistema. Un habitacle perfectament dissenyat. Proporcions perfectes, línies rectes, temperatura ambiental adequada i sempre un càlid somriure. Mandíbules darrera una paret transparent. Freda angoixa. Aigua. Una enorme vitrina recreada per al gaudi de l’espectador. 

'Get No' és un lloc de pas on contemplar, un no-Lloc. Un milió de racons transitables i trobades fugaces com en un aeroport. Persones que s'aturen, històries breus que són observades el temps que dura un obrir i tancar d’ulls o que pot durar eternament. El temps passa i el buit no cessa. GET NO és el desig de seguir, el desig d'entendre, el desig de canvi, una insatisfacció constant. GET NO, és una peça sobre la satisfacció i els avions. Get No gira al voltant de certs detalls com aquests, de certs instants poètics copsats enmig de la fredor dels aeroports, i també d’aquell batec que es produeix de vegades just abans d’acomplir-se un desig. Finalista Premi Dansa IT 2018.

Preu: 

10€ (comprar entrada aquí - enllaç)

Organitza: 

Fundació Catalunya - La Pedrera

Més informació: 

Et pot interessar

Lisard Tranis i Lali Ayguadé
Dimecres 27 de novembre, 20h
Barcelona
La Marató de tv3, 2019
Dissabte 23 de novembre, 18h
Olot
Cinemúsica - Viu el Teatre
Dissabte 14 de desembre, 11:30 i 12:30h
Barcelona
Espectacle 'No es país per a negres' de Silvia Albert Sopale
Diumenge 24 de novembre, 19h
Banyoles
Espectacle '5 històries diferents' - Produccions Essencials
Divendres 13 de desembre, 18h
Barcelona
Espectacle 'Records del 36'
Diumenge 24 de novembre, 18h
Puigcerdà
That's a musical!
Dies 24 i 30 de novembre
Tarragona
Femme in Arts - Amposta 2019
Del 21 al 24 de novembre
Amposta