Arts
,
2019
Del 27 de setembre al 17 de novembre
Museu del Disseny de Barcelona
Barcelona

Exposició 'Enjoia't 2019'

Exposició 'Enjoia't 2019', amb totes les peces seleccionades dels 25ès Premis de Joieria Contemporània Enjoia't, organitzats per l'Associació d'Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), amb les propostes més destacades i transgressores en el camp de la joieria. 

Enguany s’han seleccionat un total de 27 peces, 13 en la categoria Professional i 14 en la categoria Estudiant. La representació internacional augmenta any rere any: els participants de la present edició provenen de 14 països diferents.

La mostra també inclou les corones que han dissenyat els alumnes de l'Escola d'Art La Industrial.  

Horari: 

De dimarts a diumenge: de 10 a 20h
*Tancat: 25 de desembre, i dilluns (excepte festius)

Sinopsi: 

Els premis formen part de la Setmana de la Joieria a Barcelona, aportant contingut divers i enriquidor per donar a conèixer la importància de la pràctica joiera, a partir de col·laboracions entre entitats. Aquest fet permet reforçar la presència del sector i posar de relleu la creativitat local i internacional.

Els guanyadors es donaran a conèixer el dissabte 12 d’octubre a la cerimònia d’entrega dels premis. Es guardonaran un guanyador i dos finalistes per cada categoria. Els dos joiers o joieres que resultin guardonats, rebran un stand gratuït  per participar a la Fira Joya 2020, un punt de trobada internacional de primer nivell celebrat al mateix edifici fruit de la col·laboració amb A-FAD. A més, la peça guanyadora passarà a formar part de la col·lecció del Museu del Disseny.

Preu: 

Entrada gratuïta

Organitza: 

Museu del Dissen de Barcelona i Associació d'Artistes i Artesans (A-FAD)

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1