AGENDA
Arts
Prodart
2019
Del 28 de juny al 21 de juliol
  • Barcelona
Fabra i Coats. Centre d'Art Contemporani

Exposició 'Residències FiC-ProdArt’19'

L’exposició presenta els resultats dels treballs desenvolupats pels postgraduats del màster en Producció i Recerca Artística de la Universitat de Barcelona, dins la línia 'Art i Contextos Intermèdia'. Incideix especialment en el seu caràcter intermèdia, a través de vies experimentals pluridisciplinàries, de pràctiques artístiques en permanent expansió i de processos d’investigació, regeneradors de les arts.

Els treballs d’aquesta promoció de creadors mostren la pluralitat de manifestacions i relacions amb el món i el pensament. Des de diferents posicionaments, indagacions i registres, hi trobarem: poètiques migratòries transfrontereres (Catalina Piedrahita), alteracions d’esferes urbanes (Valeria Castillo), desconstruccions del Manual del bon artista (Sara Lorite), confrontacions laborals art-treball (Joshua Perkin) i percepcions pertorbables de la materialitat (Domingo Portela). També: la vindicació de la infantesa descontaminada (Cai Saiyin), la recerca del sagrat ocult (Joan Villaplana), la cartografia dels vincles (Fèlix Pons), la recreació d’un jardí de relacions afectives (Daniela Vargas), el qüestionament mediàtic del sofriment (Mònica Porta) i el ritual de sanació ecològica (Maria Marvila).

Una part dels creadors ha gaudit de residències als espais de la Fabra i Coats - Fàbrica de Creació, compartint la darrera fase dels seus estudis i la producció artística dels seus treballs de Fi de Màster. La col·laboració entre l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i la Universitat de Barcelona (UB) té com a objectiu fer efectiva la transferència de les recerques artístiques i obrir necessàries vies de permeabilitat cultural per als seus resultats, dins l’entrellat contemporani de la ciutat.

Horari: 

De dimarts a dissabte: de 12 a 20h
Diumenges i festius: d'11 a 15h
Visites guiades: dissabtes a les 18h i diumenges a les 12:30h

Inauguració: 

Dijous 27 de juny, a les 19h

Preu: 

Entrada gratuïta

Et pot interessar

Enjoia't - Barcelona 2019
Del 27 de setembre al 17 de novembre
Barcelona
Exposició 'Pas 3: Irrupció' - Sala d'Art Jove 2019
Del 3 d'octubre al 22 de novembre
Barcelona
Exposició 'Paradise' d'Enric Llevat
De l'11 d'octubre al 14 de novembre
Cambrils
Exposició 'Fotosport 2018' a Salou, 2019
Del 8 de novembre al 14 de desembre
Salou
Exposició 'Àfrica natural, llums i ombres' d'Albert Miquel Loewe
Del 8 al 24 de novembre
Valls
8è Design Market by FAD - Barcelona 2019
Del 13 al 15 de desembre
Barcelona