Espectacles
,
2019
Dissabte 23 de novembre, 20h
Centre Cívic Tomasa Cuevas
Barcelona

Teatre 'Rastres_Argelers'

En el marc del Barcelona Districte Cultural, representació teatral de l'obra 'Rastres_Argelers' d'Aina Huguet, un viatge en la memòria. La memòria dels refugiats de la Guerra Civil que en el camí de l’exili van ser tancats als camps de concentració francesos, uns camps on hi va regnar una barbàrie extrema de la qual l’Estat francès i el govern franquista van ser còmplices absoluts.

Avui dia, la platja d’Argelers és una meca turística del sud de França. Fa gairebé vuitanta anys -només vuitanta!- els refugiats i les refugiades orinaven, defecaven, parien i morien a la mateixa sorra.

*Recomanat per a majors de 12 anys.

Sinopsi: 

Només hi havia la sorra de la platja. I aigua de mar. I desesperació. I por. I fred. I gana. I 100.000 persones refugiades que ho havien perdut tot. Així era el camp de concentració que el Govern francès va construir a la platja d’Argelers per rebre part del mig milió de persones que van fugir d’Espanya per la Guerra Civil. Soldats, sí. Però també dones. I ancians. I infants. Tots ells, vençuts. Com les dues dones de qui ara recuperem els rastres.

Preu: 

Entrada gratuïta.
Es recomana fer-ne la reserva prèvia a través d'aquest enllaç o directament als diferents equipaments.

Fitxa tècnica: 

Idea original, dramatúrgia i direcció: Aina Huguet.
Repartiment: Ariadna Fígols i Aina Huguet.
Producció: El Maldà

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1