AGENDA
Activa't
Hospital del Mar - Barcelona
2019
Dimarts 21 de maig, 16h
  • Barcelona
Hospital del Mar

Visita la recerca de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio a l'Hospital del Mar

Visita guiada a l'Institut d'Investigacions Mèdiques de l'Hospital del Mar, per descobrir la recerca finançada per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio en què es mostrarà com, on i per a què s'inverteixen els donatius recollits. 

Sinopsi: 

L'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) de Barcelona és un centre d'investigació científica en el camp de la biomedicina i les ciències de la salut, estretament vinculat a l’Hospital del Mar i organitzat en cinc grans programes de recerca: Càncer, Epidemiologia i Salut Pública, Informàtica Biomèdica, Neurociències i Processos Inflamatoris i Cardiovasculars.

Format per uns 700 professionals, està entre les deu institucions espanyoles amb més impacte científic en l'àrea de salut amb prop de 945 publicacions anuals en revistes científiques internacionals indexades al SCI i 190 projectes de recerca vigents. És un centre CERCA de la Generalitat de Catalunya i està acreditat com a Institut d'Investigació Sanitària per l'Institut de Salut Carlos III. 

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç.

Important
- Per inscriure’s cal ser major de 18 anys. 
- Reserveu només les places que tingueu confirmades. 
- La visita es farà si queda garantit un mínim de participants. Eviteu al màxim les anul·lacions d’última hora, per evitar les molèsties a la resta de persones inscrites i poder assegurar la visita.

Organitza: 

Fundació La Marató de TV3

Et pot interessar

Visita 'Qui és qui?' - La Pedrera 2019
Dilluns 10 de juny, 10h
Barcelona
Món Sant Benet i les tines del Llobregat
Dissabte 1 de juny, 9:30h
Sant Fruitós de Bages
Poetry Slam Barcelona
Dissabte 16 de juny, 18h
Barcelona
MUT Palo Alto - Barcelona 2019
Del 28 d'abril al 9 de juny, 12h
Barcelona