Activa't
,
2019
Dimecres 15 de maig, 16h
Hospital Sant Joan de Déu
Esplugues de Llobregat

Visita la recerca de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio a l'Hospital Sant Joan de Déu

Visita guiada a l'Institut de Recerca de l'Hospital Sant Joan de Déu, per descobrir la recerca finançada per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio en què es mostrarà com, on i per a què s'inverteixen els donatius recollits. 

Sinopsi: 

L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona és un dels principals referents dintre i fora de Catalunya en pediatria, obstetrícia i ginecologia, i en àrees d’alta especialització com les neurociències, la neonatologia, l’oncologia, les malalties rares o la cardiocirurgia.

El centre, que pertany a l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, atén cada any més de 120.000 urgències, 25.000 ingressos i 200.000 visites, combinant la darrera tecnologia amb una assistència personalitzada basada en els seus valors d’hospitalitat i solidaritat. A més, destaca per impulsar una recerca traslacional, cosa que permet que el que s'aprèn al laboratori es traslladi ràpidament a l'assistència dels pacients, i a l'inrevés.

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç.

Important
- Per inscriure’s cal ser major de 18 anys. 
- Reserveu només les places que tingueu confirmades. 
- La visita es farà si queda garantit un mínim de participants. Eviteu al màxim les anul·lacions d’última hora, per evitar les molèsties a la resta de persones inscrites i poder assegurar la visita.

Organitza: 

Fundació La Marató de TV3

  • imatge de control 1per1