Llibres
,
2020
Del 6 d'octubre a l'1 de novembre
Diversos indrets
Sant Cugat del Vallès

20è Festival Nacional de Poesia

El Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat celebra la seva 20a edició, combinant una vintena d'actes presencials amb actes virtuals. Un certamen preparat amb les mesures sanitàries corresponents i en la concepció del qual batega el mateix esperit de sempre.

El Festival comptarà amb dos espectacles inèdits i presencials entorn els flamants Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Enric Casasses, i Premi Gabriel Ferrater, Andreu Gomila. Hi ha previstes dues vetllades per llegir els versos d’Antònia Vicens i de Narcís Comadira; i la tradicional Nit de poesia dirigida en aquesta ocasió per la mallorquina poeta santcugatenca Maria Antònia Massanet que ha concebut una vetllada entorn la poesia, la natura i l’emergència climàtica.

També hi destaquen l'acte central del centenari de l’Any Jordi-Pere Cerdà; el record, en l’acte inaugural, del príncep dels poetes, Josep Carner; la celebració del cent cinquanta aniversari del naixement de Maria Antònia Salvà, en format de càpsula audiovisual; i el cicle de lectures dedicat a homenatjar Sylvia Plath traduïda en català per Núria Busquet.

Programa: 

Consultar tota la programació aquí (enllaç PDF)
> Els actes virtuals es poden seguir al canal de YouTube de l'Ajuntament de Sant Cugat

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar