AGENDA
Música
Marta Knight
2020
Dijous 23 de gener, 20:30h
  • Barcelona
Fabra i Coats

BAM Fabra: Concert de Marta Knight

La Fabra i Coats - Fàbrica de Creació acull un nou concert del cicle BAM Fabra, organitzat pels residents L’Afluent. Es tracta de la jove artista d’indie folk Marta Knight.

Nascuda a Martorell l’any 1998, va donar els seus primers passos musicals a Andorra, on va passar la seva infància i part de la seva adolescència. Als 13 anys va començar a tocar la guitarra. Sola a la seva habitació i de forma pràcticament autodidacta, va començar a construir les seves cançons sense dir-ho a ningú. Poc després ja comptava amb un repertori propi.

Amb només un EP de cinc cançons publicat fins a avui, 'Peterloo Heroes', Marta Knight ha rebut el reconeixement de premis com L’Hospitalet Canta en Femení, ha realitzat més de cinquanta concerts en sales i petits festivals i s’ha convertit, amb la seva veu personal i les seves lletres introspectives, en una de les revelacions emergents de l’últim any i en la millor representació del talent femení local i jove.

Ha captivat a crítica i públic amb el seu folk de curta distància amb tocs d’indie-rock cadenciós i esperit britpop, i amb cançons que deixen clares les influències d’alguns dels seus artistes preferits, entre ells Julien Baker, Sharon Van Etten, Nick Drake, Johnny Cash, Oasis o Kurt Vile.

Preu: 

7€ | 5€
Venda d'entrades online aquí

Organitza: 

L'Afluent

Més informació: 

Et pot interessar

Cayana
Divendres 6 de març, 19h
Barcelona
Lo Riu Sona Festival - Amposta 2020
Dissabte 30 de maig, 18h
Amposta
Hamsa hamsa, grup, música
Diumenge 15 de març, 18h
Amer
Banderoles Festa Major
Diumenge 24 de maig, 18h
Figueres
Ovidi 4
Diumenge 29 de març, 18h
Balaguer
Manel, grup
Dies 11 i 12 d'abril
L'Escala
Hivernacle
Del 7 de febrer al 22 de març
Vilafranca del Penedès
11è Jazz a la Boca - Espai Jove Boca Nord Barcelona 2020
Del 25 de gener al 30 de maig
Barcelona