Arts
,
2020
Dimarts 28 de juliol, 19h
La Pedrera - Casa Milà
Barcelona

Concert de Nico Roig

En el marc del cicle Festival Grec a La Pedrera, concert del cantant i compositor Nico Roig, presentant 'Yo siempre sueño que sí', un viatge sonor de caràcter introspectiu on, segons explica, transita pels camins, racionals i espirituals, que se suposa que recorren aquells qui busquen la felicitat i l’amor. Ho fa acompanyat d’un duet que ha fet de la veu humana el seu instrument principal, unes Tarta Relena (Marta Torrella i Helena Ros) que havien de col·laborar en una única cançó amb l’artista i han acabat estenent la seva col·laboració a tot l’espectacle.

Els acompanya als teclats la compositora i pianista de Piera Marina Herlop, i el músic Cote Fournier aporta al conjunt els efectes i els teclats.

Escoltareu la música que produeixen aquests artistes d’una manera nova: mitjançant un so binaural que els espectadors i espectadores podran copsar amb uns auriculars. Un enginy amb forma de cap humà situat al centre de l’espai reprodueix la música dels intèrprets, distingeix si són més a prop o més lluny i fa possible que el públic escolti exactament el mateix que els artistes i que gaudeixi d’un so en tres dimensions molt semblant al que arriba de manera natural a l’orella humana.

Serà un concert íntim i proper on no només gaudirem de la veu i la guitarra d’un dels artistes més personals de l’escena independent catalana sinó també del talent de Fournier, Herlop i de dues joves artistes, les Tarta Relena, que s’han fet especialment conegudes darrerament amb unes interpretacions a cappella que repassen el catàleg sonor tradicional mediterrani amb un peu en el món actual.

Preu: 

7€ (comprar entrada aquí - enllaç)
- Entrades exhaurides - 

Fitxa tècnica: 

Una producció de David Soler i Marcel Bagés.
Interpretació musical: Cote Fournier, Nico Roig, Helena Ros, Marta Torrella, Marina Herlop

Organitza: 

Fundació Catalunya-La Pedrera

Més informació: