Família
,
2020
Divendres 24 de juliol, 19h
Centre Cívic Baró de Viver
Barcelona

Petit Cineclub: Wolf Children

En el marc del cicle Barcelona Districte Cultural, sessió de Petit Cineclub amb la projecció de la pel·lícula d'anime (dibuixos animats japonesos) 'Wolf Children', guanyadora del Premi al Millor Llargmetratge d'Animació al Festival de Sitges.

Sessió dinamitzada per en Billy i la Milly Oncle, personatges que d’una manera lúdica i didàctica us faran descobrir la màgia del cinema. (Intèrprets: Helena Moliné i Ernest Coma)

*Aquesta pel·lícula és adequada per a infants a partir dels 8 anys.

Sinopsi: 

Enamorar-se d'un home llop? Sí, és possible. A la Hana és el que li passa: quan està a la universitat s'enamora profundament d'un home i, malgrat que després ell li confessa la seva condició d'home llop, són profundament feliços fins que ell mor. Abans que ell se'n vagi, tenen dos nens, el Yuki i l’Ame, que la Hana ha d'aprendre a pujar sola, protegint-los com faria una lloba amb els seus cadells, amagant-los quan creu que el perill s'apropa, però obrint-los els ulls a la bellesa de la natura i als misteris de la vida. I el Yuki i l’Ame es fan grans i descobreixen que, com el seu pare, són humans però també són llops, i han de decidir quina part de la seva naturalesa trien i com volen viure la seva vida. I la Hana ha d'aprendre a acceptar allò que ells decideixin, ha de deixar-los que creixin i seguir creixent ella també com a persona.

Preu: 

Entrada gratuïta (reserva d'entrades aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Director: Mamoru Hosoda.
País: Japó.
Any: 2012

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1